![]() |
nubira
salut! am si eu o nubira cu motoru ala de 1,6 16 valve,ce modificati as putea sa-i fac?...un chip tuning pt inceput?!...si apoi?
|
Re: modificari nubira!!!
chip tuning-ul ar fi pt sfarsit, nu pt inceput :)
depinde cati bani ai si cat esti dispus sa investesti... - evacuarea, admisia de aer si chip-ul sunt cele mai simple modificari... daca iti pui "mintea" poti sa schimbi chair si motorul, sau toate internele motorului cu unele de performanta... eu zic asa (e doar parerea mea): - evacuare direct-flow, cap-coada. - kit de admisie directa aer (adica un filtru sport bun cu o teava de inox, sau plastic, care sa traga aer rece). - ambreiaj sport. - suspensie sport. - fise si bujii performance (ngk, beru...) - .... (ca poate or mai fii diverse pe care le-am uitat) - abea la sfarsit chip-tuning, dupa ce ai terminat de inlocuit diversele componente. |
1 Attachment(s)
pune poze cu ea... daca ai.... am si eu una........... tot 1.6 16v .... si pe mine ma batea rau gandul sa ii fac cateva modificari....dar .......... nu stiu la cat m-ar duce si daca ar arata bine .......pentru ca..e breck
|
1 Attachment(s)
si daca e break ce are? Nu iese o masina misto daca e modificata frumos? Uite dovada ;)
|
1 Attachment(s)
masina nu o am de multa vreme si nu am avut ink timp(si bani) sa fac cv modificari!!!
|
da ... am vazuto ...... asta e nubira 2 ......... momentan nu amfondurile necesare pentru asa ceva ..... dar........ ca sa fac .... sper si eu:rolleyes2
|
dar oricum ..... am promise de la cineva 4 jenti.... sa vedem.. va tin la curent
flo23arad... ceva detalii? .... |
Snapy_xxl....oricum.... mersi de incurajari
|
Re: nubira
2 Attachment(s)
sal all
ma bucur ca in sfarsit se mai discuta si despre nubira 2:D chiar nu ma asteptam sa nu se discute pe forum despre masina asta cum si eu sunt un proprietar de nubira 2....a trebuit sa postez! aceasta e masinuta mea:D (masina e din 2004 si are doar 39000km) ps:sper sa continuam discutiile! ms |
nubira 2
Vreau sa fiu propietar de nubira 2... si am nevoie de sfaturi si oferte. Cineva ma ajuta? Care este pretul pentru o Nubira 2 din 2003?
|
Re: nubira
flo23.....neaparat niste jante parerea mea...akuma na fiecare cu gusturile lui da alea mi se par oribile....bafta cu masina
|
Re: nubira 2
multa bafta la modificat flo23arad si da schimba-i "incaltarile " succes :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning