![]() |
yamaha grizzly 700
4 Attachment(s)
cred ca se incadreaza la sectiunea motociclete.. daca nu mutam in alta parte... ar trebui sa existe un topic si despre atv`uri sa schimbam si noi niste sfaturi... eu am intrat in posesia unei yamaha grizzly 700 ... o mica bestie :) din pacate deja i`am spart stopurile :) insa acum am o problema ... se mai opreste din cand in cand la relanti.. unii zic ca e ceva normal... a mai patit`o cineva?
2 poze si un filmulet :) |
Re: ATV`uri?
1 Attachment(s)
Nervoasa jucaria ta....sa te bucuri de ea...si fara incidente...:D
Eu am un quad...DINLI 901, motor de 450 de cmc, 45 de cp, 180 de kg, tractiune pe lant, limitari scoase...sunt multumit de el...si fuge beeeton. O sa pun si eu poze cu el dupa ce le copii de pe lap. |
Quote:
|
La al meu nu tre sa completez cu nimic.
Da...quadul este mai mult de figuri iar relieful de pe aici te inclina mai mult la astfel de jucarii :D. Weekendu asta am fost la munte si am urcat pana la Susai pe zapada cu el, cu cauciucurile stock....si am ramas intepenit pe la jumatatea partiei la Clabucet...Am urcat pana in varf remorcat de nasul meu...cu un Can AM de 800 senilat :)....Oricum...fiind usor si destul de puternic se descurca f.bine pe zapada batatorita...:)...dar nu poti face off road extrem cu el. |
3 Attachment(s)
de unde dau si eu comanda de un stop?:)
|
700cc nu prea e jucarie.. Sa il stapanesti sanatos :)
|
De pe motolouis stopuri pe led...smecherie.:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning