![]() |
VREAU SA FAC SI EU O PROPUNERE !!!
vreau sa intreb si eu nu se poate ca atunci ca se pun pozele de la curse si alte venimente pe site ,nu se pot pune undeva intr-un fisier sa se poata downloada toate odata deoare la cei carese incarca pozele greu ca si la mine stau o ora pana se incarca cateva poze :oops:
|
S-a mai discutat despre problema asta. Conceptul de \"galerie foto\" este cel prezentat pe site (si nu numai la noi) si nu poate fi schimbat pentru ca tu, sau altii, aveti Xnet, sau mai stiu eu ce provider de dial-up, sau vreo linie slaba.
Daca aveti rabdare, nu cred ca este nici o problema. |
eu am aceeasi problema cateodata,se incarca greu de tot forumul ,abea merge,si am mare viteza,astept sa se schimbe banda,asa pot naviga mai usor
|
Pardon. Sunt foarte obosit si abia acum am citit calumea mesajul lui TND.
Era vorba despre pozele postate pe forum? Daca da, propunerea ta nu prea este in favoarea ta, cel putin mie ideea asta imi sugereaza. Daca pozele stau cateva ore sa se incarce, o arhiva de... sa zicem, 5 Mb, in cate ore ai da-o jos? Si... mi-e greu sa cred ca stai cateva ore sa ti se incarce niste poze. De cand s-a creat arhiva curselor, forumul merge foarte bine. Mie, si acasa, si la servici, mi se misca impecabil (atunci cand nu sunt probleme in Piata Romana, sau la RdS Craiova). Nu stiu de ce se misca la voi forumu' greu, daca aveti \"viteza mare\"... |
nu este vorba despre pozele de pe forum ci alea de la galerie foto k :P
crezi ca se poate face ceva |
cui ii merge netu cu 300 kb/s sa fie bucuros mie imi merge netu cu 1o kb/s si filmele le scot cu 5 kb/s vi se pare mult !!!!! :? :?
|
Gabi si dj05dpx am facut pt voi un topic special in care sa va certati daca aveti chef ...sunteti invitatii mei ;) :
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8202 ..tot eu am sters offtopicul de pe aici !! TND--Team ...daca te referi la o arhiva sau ceva cu toate pozele si filmele de la curse si alte evenimente de pe 4tuning....nu cred k se poate face asa ceva ....pt k ...sincer putin probabil sa ai atata spatiu pe calculator...\"cantareste destul de mult\" aceasta arhiva :)...daca ar sta cineva sa o fata!! |
NU EU MA REFEREam la o arhiva doar la pozele de la diferite curse si nu cred ca este foarte greu sa se faca asa ceva :oops:
ar fi ceva foarte bun pt ca am mai spus au viteza mica :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning