![]() |
Ford Mondeo MK3 2004 - cu ce as putea sa o imbunatatesc
1 Attachment(s)
As dori sa va intreb ce ati pune voi pe o astfel de masina , prin sume mici ..
|
Re: FORD MONDEO, NOIEMBRIE 2004 - tunning
Eu iti zic acum ce i-as face eu daca as fii in locul tau :
- folie toate geamurile - jos tot ce e pe spate ,mondeo,tdci, etc - jante + cauciucuri - as incerca sa o aduc cat mai mult la niveul modelului de top,pachet crom etc. - xenon Acum depinde si ce inseamna la tine sume mici :) |
Quote:
Iar referitor la xenoane, ai idee cam cat ma ajunge? ma gandeam la un kit pentru scurta. |
Quote:
Pai nu e nici un dezavantaj daca nu le dai numai ca arata mai bine fara inscripti pe spate.Cat mai "clean" cu atat mai frumos ;) parerea mea :) Pai in jur de 4 mil ar fi un kit de xenon pt scurta cu tot cu montaj ;) |
Quote:
Inteleg . Sunt legale xenoanele? |
Quote:
|
Quote:
|
salut..am si eu o intrebare.mi-am luat de curand un mondeo din 2002 si cd-playerul este original al masinii..are si navigatie pe el.problema este ca nu citeste dvd si vroiam sa stiu de unde pot face rost de harta romaniei pe cd-rom.poate stie cineva cum se procedeaza...ms
|
Quote:
|
vad ca ai un MK3 cu facelift .... solutii ai multe insa trebui sa dai un buget de care dispui si cam ce vrei sa ii faci .... sa arate bine sau sa ii cresti performantele.
|
am si eu o idee ptr tine ;) .. dak nuh cumva vine prea tarziu ;) .. P0ate niste triple (STOPURI) Clare ;) sau led ;) nush dak se gasesc dar sunt oameni care le fac ei din leduri ;) ..`n fine .. JAnte ;) .. Trebuie sigur ;) .. Folie si p0ate masina lasata mai jos ;) .. Oriqum am vazut ca masina are nr roshii ;) sa o stapanesti sanatos ;) si Distractie plakuta cu ea ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning