![]() |
Mazda mx-5 vs. Toyota MR-S
Masini mici,puternice si super-tunabile.Care-i mai buna?
|
Mx-5 dupa mine ..imi place mai mult...multi spun ca e o experienta f apropiata de sofatul profesionist/
P.S.Shougune eu ti-am zis inca de la primele 3 posturi ca se supara oamenii pe aici..nu m-ai ascultat..now suffer :twisted: |
Eu nu pot sa suport MX5
|
an nai spus o data toyota e net superioara prearea mea in primul rand ca aspect
|
mx 5 mi-se pare cea mai misto.... si in plus in toate topurile apare ca cea mai tare masina din clasa ei
|
Inca un versus facut de mantuiala.
SHOGUNe: cand faci o comparatie si vrei ca lumea sa-si dea cu parerea despre cele 2 masini, motoare, barcute sau biciclete, pune tata si tu niste poze, caracteristici, etc., nu intreba care-i mai pixdoasa. Si... buricu' pamantului n-a aparut inca, deci nici tu nu te poti considera asa ceva. Daca altu' iti vorbeste urat, nu te cobori la mintea lui, ca nu demonstrezi ca esti mai \"shmacher\", capisci? |
:roll: Mazda MX5...
|
MX5, mai este si ieftina...
|
Nush ce si cum....chiar ca asta e un subiect interesant....Mx5 vs Mr.... Mr e destul de tare...tinand cont ca majoritatea au pe ele motorul de celica...2zz de 180 hp...cele fara turbo.Totusi tind sa cred ca Mx5 aka Miata ar castiga....am vazut Mx 5 ce face 10 sec /150 mph....pe sfert de mila.....asa ca ....Mx 5 ar fi castigatorul..d.ar sa nu uitam ca motoatele Toyota sunt foarte tunabile....si la Mazda...motoarele rotative fac legea...
|
n-are mx-ul nici un motor rotativ ... si nici nu poti sa compari o masina cu tractiune fata,motor fata cu una cu motor central si tractiune spate ... hai sa fim seriosi
|
Quote:
Toyota?Iarasi nu... Atunci? |
toyota cred ca fate mazda --5-- , din toate punctele de vedere :lol:
|
cred ca tine de gust.amandoua sunt masini foarte bune.mie de ex imi place toyota,dar daca as avea un mx-5 nu l-as vinde
|
Re:
Quote:
|
Sigur Toyota face MX-5-ul. Iar motorul de MR-2 (nu S cum este scris la inceput) este de 1.8 16v simplu, de 140 CP.
Am mers si cu una si cu cealalta si nu exista comparatie. MR-2 aduce mai mult a cart. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning