![]() |
Corvette vs. Viper
Doua masini americane,foarte asemanatoare si la pret si la performante?
Care credeti ca e mai buna? |
corvette costa jumatate cat viper, are 400 de cai putere si un motor de 6.0 litri
viper are un motor de 8,3 litri cu care dezvolta 500 de cai putere si scoate suta in jur de patru secunde... corvette cu foarte putin mai mult acestea fiind spuse aleg corvette... care stiu ca are consum declarat 15%... la viper nu m-am deranjat sa ma uit |
Viper - 80.000 USD
Corvette - 45.000 USD Viper e un muscle car idiot cu motor de camion.Corvette e masina sport,si face multe alte masini cu pretentii,mai scumpe,pe circuit. Cred ca e clara alegerea mea in momentul asta... |
VIPER...poate nu din cauza performantelor..dar imi place mie personal..este o masina cu personalitate pe langa corvette..
si la corvette a vazu cineva ce discuri de frana mici are... :roll: |
intr-un test comparativ mustang cobra r, viper, corvette a castigat corvette... foarte bun la pretz, handling, 0-60mph
viper are probleme la curbe |
este si normal sa aiba probleme la ce alura are :wink:
|
Corvette
|
Corvette...mai ales la cum arata ultimul model ..si pt. istoria pe care o are in spate 8)
|
Pai pentru istoria pe care o are Corvette-ul ar trebui sa preferi orice altceva.
Toate generatiile de Corvette C1-C5 au fost niste muscle-car-uri pe care americanii le numeau masini sport pentru ca nu stiau ce e o masina sport cu adevarat. Corvette C6 in schimb spala rusinea trecutului...mai ales cand o sa apara Z06. |
stai putin..si stingray e tot muscle car..ma cam indoiesc... :wink:
|
as alege corvette kiar daca uni au o asemenea mashina ma refer la uni manelishti...
as alege-o ptr ca are pretzul mai rezonabil... cu bani pe care i-ai da pe viper tzi-ai tuna corvette-ul grav rau! are o aiura sportiva mai rafinata decat viper-ul consumul cred ca este mai bun la corvette! |
In primul rand invata sa scrI si dupa aia poti sa te simti jignit de faptul ca nu stiu ce masina are nu stiu ce proprietar.
\"Aiura\" s-ar numi eventual ce faci tu,adica aiurezi. Iar consumul nu cred ca mai conteaza la astefel de masini...vrei consum mic ia-ti Golf TDI si gata ! |
nu mai are voie omu sa isi expuna pct de vedere si crede-ma ca AIURA daca te uitzi mai bine stii ce inseamna!
da asta e vezi catzi ani am si gata comentari offtopic scuze de offtopic! |
Race
poti sa dai mai multe detalii si argumente la ce ai spus mai sus referitor la Corvetturi si Viper. |
Timpi Nurburgring
Corvette C6-----------7:56 Corvette C5 Z06------7:56 Viper GTS--------------8:10 Viper SRT-10----------8:13 Corvette C5 Z05------8:18 Corvette C5-----------8:44 Timpi Top Gear Corvette C6-------1:26.8 Viper SRT-10------1:28.5 Modelele actuale,adica C6 si STR-10,au 400 respectiv 500 CP,si costa 45.000 respectiv 80.000 USD. 0-400m Corvette C6-------12,8s-----114,5 mph Viper SRT-10------12,1s-----119,3 mph Deci dupa cum am spus:generatiile anterioare de Corvette sunt slabe (nu am mai cautat C4 ca nu are sens),Viper pierde pe circuit si castiga la drag. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning