Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Dj-06-ppv (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/5747-dj-06-ppv.html)

NSL_Cosmin 03-06-05 10:50

Dj-06-ppv

1 Attachment(s)
Ce ziceti ,va place? e inca in lucru dar spre deosebire de MIRCEA de la Cj eu nu am alta masina cu care sa circul asa ca merg toata ziua cu ea si cand am timp mai fac cate ceva pe la ea. TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE

NSL_Cosmin 03-06-05 10:56

1 Attachment(s)
alte poze

aleks 03-06-05 12:24

mie imi plac pragurile alea...
nici stopurile nu arata rau, i-ai pus spoilere, doua evacuari... e frumusica
doua sfaturi ti-as da: pune-i folii, macar pe spate, si trage-i o teava ( inox de preferat ) din evacuarea principala, ca sa scoata fum si pe cealalta evacuare ( fa-o cu o teava cu diametrul mai subtire, ca sa nu faca zgomot deranjant, eu asa am facut...)

georgeb 03-06-05 13:42

mie mi se pare ca are folii ;)

aleks 03-06-05 14:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
mie mi se pare ca are folii ;)

atunci mea culpa :oops:
nu strica sa fie ceva mai inkise oricum...

cls21b_EVO 04-06-05 00:08

De unde ai stopurile alea ...e prima oara cand vad stopuri ...\"clare\" pe matiz...spune mi mai multe despre ele...plz

SFW 04-06-05 00:40

ma m-am uitat la poze si m-am tot uitat da sa mor eu aleks daca observ cum de ti-ai dat seama ca nu iese fum pe ambele evacuari. :)

Gabi 04-06-05 00:44

cls12b_EVO: stopurile sunt facute de cineva din Craiova.

aleks: folie are, dar nu este prea inchisa (fiecare cu gusturile lui :wink:).
Evacuarea... sincer sa fiu, nu stiu daca are functionale ambele tobe finale.

Cei care vor veni maine la SAB, in Bucuresti, vor putea s-o vada, pentru ca venim si noi maine dimineata :wink:

NSL_Doru 04-06-05 01:27

8 Attachment(s)
Momentan nu sunt functionale ambele evacuari dar foarte curand matizul va scoate fum pe ambele parti.Se va anula toba finala si se va face traseu separat pentru fiecare evacuare din inox.
More pictures ...

lowrider 04-06-05 02:49

Interesant,si cred ca spalat arata mai bine :wink: a 2 a evacuare e falsa,nu?

ZanDer 04-06-05 08:47

mah misjto masjia :wink:
ce pot sa spun ... ca seamana mult cu a lui gef_style ... chiar f mult ... ma rog nu aia conteaza, conteaza ce ai facut tu. Vezi la tobe daca nu sjtii ce si cum potzi sa'l intrebi pe gef ca si el are da el are altfel nu din fatza tras ci din spate din toba finala.
Felicitari!

SFW 04-06-05 10:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
ma m-am uitat la poze si m-am tot uitat da sa mor eu aleks daca observ cum de ti-ai dat seama ca nu iese fum pe ambele evacuari. :)

Scuze aleks .... era tarziu si eram obosit... m-am uitat mai atent si se vede ca evacuarea din dreapta nu e folosita. :oops: :roll:

ZooM-ZooM 05-06-05 10:40

cam la ce pret sunt stopurile facute de nenea ala din craiova?! :) :roll:

topser 05-06-05 10:54

1 Attachment(s)
Misto matizake ...
Cam la ce pret sunt stopurile alea ?? Par lucrate bine...
As vrea si eu ptr ticozaur... :arrow: :wink:

DnI 05-06-05 13:21

oau... chiar este facut cu GUST !

Gabi, pare rau ca nu l-am vazut ier pe viu, dar daca ieseam de la SAB nu mai intram :D

All times are GMT +2. The time now is 19:50.

- Copyright 2026 4Tuning