![]() |
BUB [Vectra A] vs. maxim 300hp
Dupa ce am vazut [ https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8138 ] cum jukaria din MR a spublerat asta seara un M3 [si nu 1 oarecare...ci SJLul :roll: ] si un E46 330i [tot la fel...unul mai deosebit, Moartea] suntem curiosi pana unde poate merge :D
Poate am exagerat putzin cu 300hp...dar :? dupa ce am vazut cum a plecat de langa un M5 [Vlad...400hp+] cu a1a si a stat langa el cu a2a :twisted: nu jtu ce sa zic... :D :peace: |
ba ce cacat atatea exagerari ma pe seama BUB?
m-am dat de 2 ori cu el....prima oara am plecat prost si ATUNCI a stat cu mine a 2-a oara te rog intreaba-l pe el ce s-a intamplat inca din plecare |
de ce te caci pe tine ca stim cam toti ce diferente sunt intre masinile voastre????!!!! :x
|
what car do you drive sir? :D:D:D:D
nu ma cac prostane pe mine in absolut nici un fel doar ca ma enervez cand o arde lumea ca \"frate bubu mai avea putin si i-o dadea lu uex-u\" |
si asta cu bub vs 300cai .......nu pot sa zic decat LOLz
masina fuge , e modificata dragutz la partea de engine....dar sa nu exageram sunt curios cum sta cu jucaria galbena a lui Ceky :) :) :) |
am impresia ca tu vrb in numele posesorului BUB ... el stie ca tu provoci in numele lui ?
|
Quote:
Daca poseseorul lui \"BUB\" vrea sa redeschid, sa-mi dea PM! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning