![]() |
JUCARIA GALBENA DE MIDNIGHT RACERS \"(BUB)\"
In seara asta Opelul Vectra BUB a demonstrat ca nu are rival intre 200-300cp. ,acesta scotandu l pe MOARTEA (BMW 330 INSOMNIA) si pe SJL (M3) din ,,peisaj,,.FELICITARI BUBULE SE VEDE MUNCA DEPUSA!!!
CU RESPEKT MIKUTZU!!!![/b] |
:peace: Respect lui ! :peace:
Intradevar merita victoriile...masina a fost uimitoare asta seara! :O Imi pare rau k n-am avut cu ce filma... :roll: Merita...sa mor! Yo creka daka isi ia alte 'gume' si o suspensie ceva mai rigida [si se mai si implika si el mai mult in cursa :P ] toarna M5u [400hp] :? Ala stock ma refer [si asta...400m]...Vlad creka are ceva in + pe majina :roll: totusi a stat langa el [daka nu in fatza lui] pana la a3a :O [dacolo :D M Powah :twisted: ] Si...n-a schimbat bine... :( Oricum...ce dreaq tot caut scuze :P :lol: E vb de un M5 acy fratzilor [sa nu mai vb de ce generatzie e...diferentza de ani!] ...400 'si ceva' cai... :roll: Oricum...BV BUBule...felicitari ! Le meritzi ;) |
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=194546#194546
Quote:
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=194550#194550
Quote:
|
\"Jukarie\" :? ... pe dreaq ! :twisted: Sau daka ar fii :lol: ar fii Chucky :P [cam 'omoara' lumea :D :P ]
:peace: |
omoara tot 200-300 cai ....nu m-as arunca totusi la asa o afirmatie? poate sa-si incerce norocul cu un opel spedster de 200 cai in cap...stock...ca daca la 4.8 suta de serie se mai umbla la ea ....
|
m-am dat cu bub-ul de 2 ori
prima oara a stat langa mine pana am la jumatetea vitezei a 2-a a mea a 2-a oara.....i-am dat din prima asa ca nu stiu cum a stat bubu langa mine |
Re: JUCARIA GALBENA DE MIDNIGHT RACERS \"(BUB)\"
Quote:
|
Masina lui MOARTEA are 250 de cai daca nu ma i mult pt. ca are cip si anul acesta pe aieroport la Kogalniceanu MOARTEA ia dat lui BUB 2-3 masini .Acum BUB si a facut masina in mare parte si rezultatele au inceput sa apara si ma bucura foarte mult pt.ca BUB este unul dintre ce i mai modesti oameni pe care iam cunoscut .Pana acuma a bagat in BUB de cand il are peste 150 milioane, lumea care a fost pe langa el stie ca nu abereaza .
P.s.Bafta BUB in continuare ti a fost rasplatita munca ! CU RESPEKT MIKUTZU |
sunt total de acord... nice car :D ... si omu chiar este modest ...
|
Aseara Bogdan,posesorul BUB-ului m-a dat o tura cu masina!
Nu stiu cati dinter voi s-au urcat in ea dar va pot spune ca masina este GRAVA.....are un start de invidiat ! :shock: Felicitari posesorului si mecanicilor care s-au ocupat de ea! Sincer am ramas fara cuvinte! Si la rece vorbind-faptul ca un OPEL VECTRA din 93 a batut un M3-eu cred ca este de invidiat!NU am vazut cursa cu M5-ul dar cred ca diferenta intre masini este destul de mare si este normal(momentan) ca M5-ul sa bata Vectra- deja vorbim de 2 masini total diferite! Inca o data felicitari lui Bogdan pt masina si lui UGA-care a facut ceva cursuri de magie pentru OPEL! :lol: :lol: :wink: |
In scurt timp vom vedea o masina mult mai performanta o sa fie o mare surpriza BUB pt multa lume . :wink: :wink: :wink:
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning