![]() |
Fiorannnnnooo~!
am vazut sambata in buc un Ferrari Fiorrannnooo.sau cum se numeste el.Rosu!cu nr de bucuresti.era la unirea..l-am pus pe tata sa se tina dupa el...la stop avea discurile de frana cat toata roata de la majina noastra....damm.se auzea superb.....no comment.am vazut shi CLS-u negru...in fatza la o spalatorie...am vazut croame spinnere pe un navigator.....shi mi se pare ca shi o hayabusa.dar la aia cred k m-am inselat.toate la un loc nu faceau nici cat o toba finala de ferrari.fara cuvinte.avetzi poze sau atzi mai vazut-o careva???
|
nice...
cat despre cls-uri... sunt destule, vreo 3 am vazut chiar /////AMG, spinnere am vazut si pe un escalade negru si hayabuse sunt destul de multe in bucuresti si constanta. |
azi am vazut un Continental Gt , un E55AMG , un CL55AMG (cu jenti cromate:) ) hmm...si cam atat :)
|
si eu am vazut un Renault 12 pe aici
era nevoie de alt topic pentru a scrie aberatiile de aici :roll: :?: |
ce aberatzii vezi tu nu stiu...dar ma rog...macar nu te mai baga!!!!
|
am mai vazut un Renault 5 T rosu de vanzare 3650$ 70,000 km,s-a vandut dupa 2 luni,era impecabil,fara rugina
fara poze sa dovedeasca veridicitatea masinilor vazute acest topic nu-si are rostul in parerea mea,mai ales tu care te bagi peste tot si esti in afara subiectului+ ca ai fost avertizat si esti recalcitrant :wink: |
mey oameni buni yo vreau poze cu masina aia....neaparat..plzzzz 8)
p.s.:azi dimineatza cand am plecat la scoala am vazut maranello alah negru cu nr de italia pe la mine prin fatza blocului.se auzea shi alah superb...dar parca avea ceva la tobe sau nu stiu...oricum 99% am auzit un rateu cand a dat a-3.tare rau...ferrari nu se poate compara cu nimik....cel putin deocamdata... |
cred ca de la debitmetru era.. am avut si eu problema.. dadea grav in nas si multe rateuri..:))
aaa.. imi poate arata si mie cineva care e \"Ferrari Fiorrannnooo\" asta??? un link, ceva.. :P |
1 Attachment(s)
fiorano era numele de concept parca.....are farurile duse spre capota putin si au o cuta pe mijloc.e din ultima serie de ferrari-uri..are o capota super lunga...asta ar fi...:
p.s.:nu se compara deoc cu cel din poze..... |
deja e ceva obishnuit sa vezi un continental GT sau un S600 sau un Rols...
eu am vazut azi o mashina kair marfa kair daca era un pic incarcata ca paint job in mai multe culori dar predominant un albastru deskis si un roz asa...era parca Audi A4 cabrio si grila fatza parca era ceva asa ca nishte cratii ca nishte dintzi de rekin cred ca se ducea la SABT&S dar eu veneam de acolo...super frumoasa si avea un zgomot frumos :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
orlando...adik asta nu ? :) https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=7348
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning