![]() |
Oferta Tuning (C&O Tuning)
7 Attachment(s)
PENTRU TOTI PASIONATI DE TUNING.ACCESORII TUNING SI TOT CE DEPINDE DE ACEST DOMENIU.BODYKITURI,SISTEME DE DESHIDERE A PORTIEREI DIN TELECOMANDA PRIN ANULAREA MANERELOR,PRESURI INTEROARE DIN ALUMINIU ........ TOTODATA MENTIONAM CA FIRMA NOASTRA SE OCUPA CU ACHIZITIONAREA ACCESORIILOR CAT SI CU MONTAREA SI VOPSIREA LOR. VA PUTEM FI DE FOLOS LA MONTAREA SISTEMELOR DE ALRMA SI AUDIO .RELATII LA TEL 0744883754 ,[email protected] sau in burdujeni la BETIRUT
|
Sper sa nu te superi ca am schimbat numele topicului.
Am facut in concordanta cu ce ai cerut pe PM. Sper sa fie OK, daca nu spune-mi si revenim la titlul initial. |
re
e ok.asa cred ca e mult mai bine.
|
Topic de bazar !
|
Pentru o dacie cam cat ma costa un tuning !!! Dar nu de tzaran !!!!
|
Dacia ii din 92 !!! Cu faruri dreptunghi !!!
As vrea sa ii pun : Exterior: -eleron -praguri -modif bara fatza bara spate -ceva in fata la faruri !!! -oglinzi Interior: Scaune ceva de opel astra sau ceva mai micut , bancheta din spate Volan,pedale,schimbator,frana de mana, bord si ceva pe jos as lua o placa din aia de aluminiu peste tot !!! Si de pus linia audio cas+boxe portiera fata+portiera spate+porbagaju de facut cu mocheta si de ascuns statia ..... !!! Un pret cu aproximatie ??? |
Va ocupati si de faruri, triple etc?
|
salutare
vin sa pun pragurile! :shock:
|
am si eu o intrebare mai ... rusinoasa... aveti jante din aluminiu pt dacia 1310 din `99 ?
|
1 Attachment(s)
salut ma intereseaza orice atzi putea sa`mi punetzi pe mashina asta.. dar sa fie de bun gust chestia cu portierele din telecomanda ma itnereseaza in mod special
|
RE
DACA ESTI DIN BT CRED CA MAI BINE AR FI SA TRAGI O FUGA LA SV SI VEDEM CE PUTEM FACE .OK?
|
Re: RE
Quote:
|
In Burdujeni, in curte la Betty.
|
Re
|
Re
1 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |