Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   CUM SE FAC BLANURILE (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5730-fac-blanurile.html)

Mr.Nice 02-06-05 16:25

CUM SE FAC BLANURILE

Pt. domnul Fizz ( si toate fitzoasele si basinoasele care se cred mari doamne si se imbraca in blanuri) sa se uite la link-ul de mai jos, ca sa vada si ele/ ei cum se fac hainele pe care le poarta cu atata mandrete.

VOI CE PARERE AVETI?

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

PEACE
:peace:

Grecu 02-06-05 16:45

Sa-i f*t in gura si sa ma p*s pe toti mortii lor. Astia trebuie torturati si omorati in cele mai groaznice chinuri. Baga-mi-as p**a in ei de dobitoci.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

SAVE THE ANIMALS
SAVE THE ANIMALS
SAVE THE ANIMALS
SAVE THE ANIMALS

blowwind 02-06-05 16:49

n`am rezistat sa ma uit pana la capat...brr....GROAZNIC

Gratzian 02-06-05 16:53

nu il sterg... e un mod in care militez si eu impotriva acestui lucru.

alexutzu 02-06-05 16:55

nu cred ba ca se mai practica asa ceva!!! ce drq? poate doar in tarile alea uitate de lume

JKV 02-06-05 16:56

I'M SPEECHLESS!!!

Nu pot sa cred.....ce fel de oameni sunt astia? Nu inteleg. Cat de departe ajunge un om pentru niste bani....pentru un conventionalism....cum doarme ala noapte.....nu cred ca se imbogateste din meseria asta......de belit fiinte neajutorate........belir-ar dracii in Iad sa-l beleasca......nu-mi sa cred frate.

ffocus 02-06-05 16:57

avea dreptate smith...chiar ca suntem cancerul planetei

PS: [email protected]

[T3m]b3|| 02-06-05 17:32

Haaaii fratee f***le mortzii ji familian gura sa le f*t !!! :shock:
DA-I IN MORTZII LOR ! :? :( :( :(
N-am putut sa ma uit pana la cap... :ashamed: Si asa...mam uitat pe sarite... :(
Cum mm sa potzi face asta maaah :x ?!?! Nu puteau sa le omoare macar... :evil: :roll:
Ce privire avea animalul ala [fara picioare...plin de sange]... :tears: Sa mor...am ramas socat frate! Kata cruzime... :( [Dar...parka, kat de milos ai fii, daka as fii fost langa ala...l-as fii omorat cu pietre...sa moara mama!] Da...ce stil avea omu in el, sa mor...ala avea labele taiate il belea ala...si misca... :( :( :( F**ui familia-n gat de barbar! :twisted:

Sorry daka am exagerat putzin :roll: ...dar, cum am mentzionat, credetzima k am ramas socat :x [+ am animal de mic...kaine] !

Iar...cu treaba cu cine cumpara...nu creka au ei aja mare vina...
Acu nu creka no sa mai cumpere nimeni blanuri...k sa dea faliment firmele produkatoare sau sa nu mai fabrice k n-au clientzi! :?

Sper [si vreau sa cred] k filmul este facut acu f mult timp, iar k aceste kestii nu se mai practika... :roll:

X-Ray-Eyes 02-06-05 17:47

Da m#i3 ala care filma ??? Ala nu era din gaska ? Si sincer ... las-o frate in p#l@ mea de treaba .. f#te-i un glontz in cap la animalul ala daca tot vrei sa il belesti de blana si du-te in m0rt!! mat!! ... nu il da cu capul de ciment ...
Sincer ... eu pe astia care fac asa ceva i-as tortura ca in Epoca de Piatra ... sa trec cu buldozerul peste ei in stadiul final ... dupa ce in prealabil i-as decupa cate 1 cm patrat din piele cu lama ...
Nu am putut sa ma uit pana la sfarsit ... si am fost singurul care a observat animalutzul ala cu botul crapat in 2 , fara labutze care ... plangea ???

ZooM-ZooM 02-06-05 17:48

gr....n-am ajuns decat pana la partea cu toporu...ce vina au saracele?!
dar deh,tre sa aiba lumea blanuri...ca sintetice le irita pielea...

is curios daca vrea unu din piele de putza de papagal...atunci ce mama dreq...jupoaie 654398762057348 papagali pt o hainutza?!

in fine,groaznic...ar trebui sa facem si noi ca americanii,sa le vopsim cu spray pe strada pe donshoarele care poarta asa ceva!!!

alex_maxx 02-06-05 17:58

...eu nu pot sa vad filmul .....dar din cate scrieti voi pe aici ..nici nu cred k vreau sa il vad!!

aR99bMw 02-06-05 18:09

ce gunoiae de oameni...nu merita sa traiasca pentru ce le fac bietelor animale..... :evil: :evil: :evil:

alex_maxx 02-06-05 18:18

OOOOoooo shiiiitttt !!!....
..ce oameni ...de fapt nici nu ii mai poti numi asa.....cata cruzime ..macar daca ii omorau mai intai nu ii jupuiau de vii... o injectie ceva dracu nu sa ii dea cu capu de pamant ...sau sa stea pe gatul lor

...astia ar trebui chinuiti exact cum au chinuit ei animalele alea.....

..stiam eu k nu trebuie sa vad!! ...damn!!

Skillzu 02-06-05 18:33

yo nu am vazut filul..nu stiu unde e shi dak nu mi-a sarit in ochi nici un link de download nici nu vreau sa vad k imi e k mi se face rau...era sa-l bat yo pe unu odata k mi-a dat un cd cu filmuletze de la ogrish.com...shi nu-mi zisese ce sunt....cand l-am prins l-am scuipat inrte ochi....alea sunt shi mai shi.nu am putut sa ma uit mai mult de cateca secunde(5 cred k sunt multe)......

lowrider 02-06-05 19:13

Groaznic ce fac nenorocitii aia..se vede ca e facut intr-o tara de *** fara legi,asa ceva nu s-ar intr-o tara cat de cat civilizata..si totusi toti purtam produse din piele..la un scaun de piele intra o vaca banuiesc.Blana oricum nu va purta nimeni in familia mea dar parca ma gandesc si la vacile si porcii aia cu care ma incalt si ii port,macar ei au parte de o moarte rapida?

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning