![]() |
Ritmo - Abarth 125 TC
3 Attachment(s)
De mult visez la masina asta, si cand imi cam pierdusem speranta ca voi gasi una am dat peste asta asa ca m-am gandit sa v-o prezint si voua.
O am de cateva zile, cumparata cu mari eforturi, destul de intretinuta, sunt al doilea proprietar iar celalalt s-a implicat destul de mult si a pus pasiune in masina, om de nota 10 de altfel. Cateva specificatii : Max. output (DIN) 126.7 PS (125.0 bhp) (93.2 kW) @5800 rpm Max. torque (DIN) 172.0 Nm (127 lbft) (17.5 kgm) @3500 rpm Maximum rpm Coolant Water Specific output 62.7 bhp/litre 1.03 bhp/cu in Specific torque 86.22 Nm/litre 0-100 Km/h : 8s Nu va luati de locul de parcare dar am o problema cu marche arriere-ul si nu aveam unde sa intorc.. :) Astept pareri |
Re: Ritmo Abarth 125 TC
smechera rau.cati bani ai dat pe ea? pune si tu niste poze cu motorul,interiorul.... cati km are? sa o stapanesti cu placere.ce an e?
|
1981, vor veni poze si cu interiorul si motor. Km are 190 000. merci pentru apreciere, foarte putini stiu despre ce e vorba cand vad masina :)
|
1 Attachment(s)
si un filmulet pe drum
|
frumoasa tare....cred ca trage motorul ala in disperare...
|
Superba masina. S-o stapanesti sanatos ... si sa ai grija de ea. :D
|
9 Attachment(s)
Multumesc multumesc :)
Poze noi |
2 Attachment(s)
volanul nu este al ei original. Apropo..stiti pe cineva care l-are putea reconditiona ?
|
sal, bafta cu masina, e o piesa rara...cate kg are masina in talon ??ms:?:
|
salut, cam multicel...980 Kg
|
3 Attachment(s)
inca 3 poze
|
Salut! Iti dai tu seama cat de norocos esti? Eu cred ca nu as da-o nici mort.Multa grija cu ea !!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta e volanul, daca stie cineva cum sa il refac sau cunoaste pe cineva care ar putea face asta as fi recunoscator.
|
smekera masina sa o stapanesti sanatos abia astept sa "ma faci o tura" 8 s 0-100 interesant concept pt o masina mai batrana ca mine
|
All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2025 4Tuning