![]() |
intrebare Peugeot 407 Paladine
Sunt si eu curios ce are Paladine in plus fata de 407 normal. :roll:
|
nimik asta am vazut eu la o emisiune de specialitate in care ziceau ca asa au pus ei in plus la nume va sa isi faca din nou publicitate la acelasi model dar la dotari standard are inca ceva asta la dotari interioare lucruri putin semnificative
|
am urmarit si eu emisiunea.....absolut nimic in plus...soar pretul e mai mic la anumite dotari
|
:) oricum mie mi se pare un model de succes al celor de la peugeot
|
n'am vazut emisiunea...
eu stiam insa de paladine-ul de la 607... de fapt parca paladine-ul ala de care stiam eu era un cabrio+coupe, un fel de CC... :roll: :? :roll: :?: :? |
din cate am auzit este o escrocherie financiara...au reusit (nu stiu cum) sa micsoreze dobanda la banca..nu stiu detalii exacte..ma interesez si aflu!!!
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
despre asta vb. tu nu? :wink: |
paladine'ul e doar o redunumire a produsului...iau scazut putin pretul cip, si iam mai dat jos din dotari: de ex geamuri electrice doar fatza, etc.. eu ma asteptam la coupe...din pacate nu e nimic...
|
deci..,.. sa inteleg ca Paladine e mai slab decat 407-le normal?
|
pai depind de nivelul de echipare la unele nivele poate fi peste cel normal
|
Re: intrebare Peugeot 407 Paladine
o sa apara 407 coupe in curand si in romania
sunt diferente mici..au zis mai sus.. @gangsta - ala e 607 paladine..cred k e o varianta exclusivista ...convertible-limo..sau ceva de genu..nu o sa apara pe la noi k nu o sa o cumpere nimeni..sau doar tiriac o sa aiba bani de ea:p |
Quote:
|
eu ziceam de reclama..asa zicea acolo
nu stau sa "pandesc" aparitia masinii..desi imi place....pt k nu ar avea rost pt mine doar mi-as baga unghia n gat..k nu am bani asta e btw..ce cariera sa imi aleg.. sa imi raspunda baietii cu audi a8 4.2 quattro, mercedes c,e,s class 2000-anul curent..si baietii cu bmw m3 e 46 - modelele actuale de cei cu porsche sau altceva peste 20000 euro, mai sportiv asa..nu mai zic..sa imi dea si ei o idee;) cine stie..poate imi gasesc cariera potrivita ..care imi va permite sa ma intretin si sa am bani si de o masina ..poate chiar un motor.. ar fi prea frumos o masina marfa ar ajunge pt mine so..ce sa fac eu in viata? ce facultate sa incerc sa urmez? ..camataria iese din discutie pt k nu am bani si nu am legaturi deci ..degeaba:( ar fi norocul la lotto..dar asta se inampla f rar..si eu cumpar bilete extrem de rar...prefer sa mananc de banii aia decat sa ii sparg pe pariuri si bautura |
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning