![]() |
Holden 307 GTS
4 Attachment(s)
Ce parere aveti despre aceasta masina ? si niste date tehnice dak aveti ....ms
|
Re: Holden 307 GTS
O parere foarte buna :lol:
Numele masini defapt e HSV(Holden Special Vehicles) GTS Performante: Motor LS2 V8 6.0 litrii(acelasi ca si pe Corvette C06) 307KW @ 6000RPM 550 NM @ 4400RPM cu benzina de 98. +extractoare 4-2-1, si LSD cu un ratio de 3.7 Cutii de viteza: 6 trepte manual/6 trepte auto Suspensii:fata Macpherson Struts cu bara stabilizatoare, spate: independent multi-link. Sisteme auxiliare: ABS, EBD, EBA, TCS. Directie: Rack and Pinion cu ratie variabila Jenti 20"x8" fata si 20"x9.5" spate, gume Bridgestone 245/35/R20 fata si 275/30/R20 spate. 0-100km/h: 4.96s cutie man, 5.05s cutie auto Pret: $AU75990~Eu40000 |
Quote:
|
Te referi la cat ar costa sa o aduci in ro?
Cred ca stii ca se produc doar pt pietele Australiene si Neo Zeelandeze... In primul rand nu stiu daca se poate inmatricula in ro pt ca are volan pe dreapta, plus ca ma indoiesc ca indeplineste normele euro... Daca chiar te intereseaza masina...ia legatura cu Opel in Germania sau cu Vauxhall in Anglia(din pacate tot cu volan pe dreapta)...s-ar putea ca pe viitor, masina sa fie vanduta in Europa sub una din aceste 2 marci. Spun asta pt ca Opel a anuntat reintroducerea Omega...care defapt e un Holden Commodore E-series...aceeasi masina pe care se bazeaza si acest model. Si sa nu te gandesti ca va fi doar Eu40000.PT Europeni va fi cel putin dublu ma gandesc eu, indiferent unde va fi asamblata...din pacate asta e realitatea, voi in Europa platiti sume imense de bani pe masini, atat ca pret de achizitie cat si de intretinere etc. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning