![]() |
Dodge Avenger Stormtrooper
6 Attachment(s)
Dodge Avenger Stormtrooper La realizarea lui Stormtrooper echipa de designeri, condusa de Scott Anderson, a avut ca sursa de inspiratie costumele Stormtrooper din Star Wars. |
Re: Dodge Avenger Stormtrooper
park zici k e facuta in photoshop:))
|
frate e reusita rau de tot misto masina
|
3 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
Bodykitul mai salveaza din designul dezastruos pe care il are. Iar interiorul tot la stadiul de jenant a ramas.
|
mi se pare fenomenala,sincer,extrem de reusita. One question though: doar 120 mile /h? Un v6 de 4 litri e capabil doar de atat? :-?? shit,ma asteptam la un 160 miles/h,at least. plm.Imi place si interioru la nebunie,desi interiorul la majoritatea "americancelor" nu imi place.
|
de la o posta vezi ca e americana.. are stilul chargerului..care arata groznic. americanii nu stiu sa proiecteze o amsina. lunia noua de la dodge e jalnica. iar asta.. alba asa...peste tot. bine ca la interior macar bordul ala l-au facut captusit asa.. gen racing. ca adaca era air o mare de plastic ieftin acolo..cum e tipic... e si aia cva. ceva despre performante..?
|
Quote:
ah, si am uitat un aspect.. greutatea totala a masinilor f mare. asta cine stie cat o avea... |
pfff ce tare e....foarte reusita parerea mea...interesant interiorul cu contrastul alb/negru
|
Quote:
oricum, m-a amuzat faza cu 'americanii nu stiu sa proiecteze o masina' :)))))) |
superba...chiar imi plce...mai ales angel eyes'urile....chiar fumos au ieshit...respektabil;) :-) ;)
|
Motorul, e, ca deobicei la americanele de serie, jenant. Cat de naspa tre sa fie un motor sa scoata atat de putin din 4L? Daca ii puneau motor de 8L, de viper, poate avea si performante demne de o sportiva si consuma cat un tanc.
|
mama, da chiar ca primele poze sunt facute in photoshop, bestial!
|
ma baieti...voi de cuplu motor ati auzit?al drq motor de 4 litri...240.00 HP (176.6 KW) si 253.00 Ft-Lbs (343.1 NM) ... da ... daca nu are 500 de cai la 12k rpm nu e buna...auzi tu...ce nenorociti americanii astia...au motoare care trag bine la ture joase... no comment
|
am observat ca au motoare imense, dar nu se comporta ca cele europene...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning