![]() |
Azuga 2007..Prima iubire!
Aici cateva dintre filmuletzele de la Azuga de Sambata dimineatza...scuze de calitate dar e50 Rulz
|
Stati sa dau si linkul:P
Ce pot sa spun decat :"Data viitoare sa fit si mai multzi"
|
Re: Azuga 2007..Prima iubire!
hm... cine esti ?!
|
-Va filmat si nu stiti cine este?....grav...il mai las putin poate i si aduce cineva aminte cine este pustiul si dupa dau jos topicul.
|
Quote:
|
cum since sunt...Robert..aka minoru...aka B 52 YMD CLIO!
|
Dar nu am inteles de ce sa dai jos topicul...sunt nou poate k nu trebuioa sa postez...makr o explicatie!
|
Cum nea Florica sa nu sti cine sunt...cu fesu si handsfreeul bluetooth :))
|
-Pai daca nu stiu cine esti.....dar acum am inteles....nu prea postam astfel de filmuletze la sectiunea cluburi. Sunt considerate activitati ilegale.....dar le lasam pentru ca le putem incadra la DIVERTISMENT.....munte..zapada...distractie.
|
ok...sarutmana...promit k nu mai fac...:) enjoy oricum!
|
Astept si de la voi
Cine a mai fost la Azuga vineri...astept de la voi filmuletzele ...si pozele si tot ce avetzi sa le trecem la divertizment...eventual astept si un bulgare de zapada :D
|
Mah...daca voi v-ati distrat e bine , parerea mea e ca ati cam rupt masinile in 2 de pomana :lol: nu prea am vazut nimic sa'mi placa pe filmuletele astea...
Cat despre minoru , nici eu nu il stiu... |
Ba da AFA ma stii...
Salut afa ..bine fost afa..actual clio sport 172 cai(s-o stapanesti cu placere)...ma sti sau dak nu ma sti pe mine il sti pe cel cu care merg in masina pe Iulian(b 52 ymd)...nu a fost o pierdere de timp a fost vorba despre indeplinirea unui vis...la prima zapada..mergem la azuga...a fost vb de multzi bani datzi pe motorina si pe benzina dar nu cred k e cineva care sa regrete...mai putzin bmwul alb care a fost indoit la 3 brazi! Daca nu ai fost sa vi data viitoare si nu o sa regreti...;)
|
Re: Ba da AFA ma stii...
Quote:
n-am zis k a fost pierdere de timp...citeste mai atent :rolleyes2 am zis k nu prea e nimic de vazut pe filmuletele alea...:-P am auzit si despre BIG'u ca s-a intors sifonat , dar cum s-a intamplat ? :cry: |
Re AFA
Poi cum sa se intample..s-a invarti, s-a rasucit..si a intrat in parapet, masca fatza praf si citez i s-a "spart " janta....a coborat de la 3 brazi asa incet si dupa nu mai stiu..ideea e k a fost ceva memorabil...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning