![]() |
E36 - 328i ... Nothing More ... Nothing less !
4 Attachment(s)
Poate acest topic a fost facut ca sa va arat cum poate sa iasa dintr-un E36 frumos din punctul meu de vedere ...
Masina a fost timp de 10 ani STOCK ... adica nu s-a efectuat nici un fel de up-grade asupra ei ... Asa arata ea cand am cumparat-o ... Si cel de la care am luat-o a avut grija de ea ... Nu as fi cumparat o masina rupta in 2 si neingrijita ... am vazut inainte de a ma decide asupra ei 6 BMW E36 !!! Ea a fost a 7-a ! Si a fost cu noroc ... din punctul meu de vedere ... Maine am sa pun niste poze facute recent ... Astept critici si aprecieri ... ca ptr asta am facut topicul asta ... :D |
Re: E36 328i ... Nothing More ... Nothing less !
Salut despre"Astept critici si aprecieri ... ca ptr asta am facut topicul asta ..." stiu masina in prezent cum arata....nu creed ca o sa primesti critici,...nu ai avea dc ai investit in masina .....masina ai luato intr-0 stare buna...dar acuma masina e crima ...numai cuvinte de lauda...sunt invidios pe tine pisik 2.8 .....salut ....sa auzim numai de bine despre masina:)!!!
|
majoritatea stim masina in stagiul actual :D poti pune poze cu ea , cum e acuma
|
1 Attachment(s)
Un mic teaser...:D
|
3 Attachment(s)
3 filmulete cand era STOCK !
|
ai cam "stat" langa 2.0 tfsi... impresionant. Acum uimeste-ne cu actualul stadiu al masinii...:D
|
pe ce distanta ati dat linii:D
|
pe 402 metri cum e normal
|
ok la anu sa vii la oradea sa ne dam:D
|
1 Attachment(s)
ft bun :P ... ma mir cum de nu ai facut si audi ca nu e chiar asa stralucit .....:P
|
foarte misto masina....
sa vedeti cum arata acuma :) cel mai frumos e36 din cta daca nu ma insel :P |
Quote:
La anu daca o sa mai am BMW-ul o sa fie 2800 Turbo + NOS ... Iti zic sigur ... si nu am sa ma deplasez pana la Oradea ca sa ma dau in cadru Ilegal ... Ptr ca nu incurajez astfel de intreceri ... Quote:
Ptr ca e 4x4 + modificarile pe care le face orice pasionat cand isi cumpara o masina Turbo ( adica chip + "maruntzishuri ). Cand au fost cursele respective ( Galati + Braila ) masina era la catalin ( ex-owner ). P.S. : merci Peter ptr aprecieri ... |
pozele pozele
:D:D asteptam |
Pozele Luni Seara ...
|
foarte frumoasa masina,ma uit la ea de fiecare data cand o vad prin oras :D.Succes in continuare si sa o faci mai frumoasa ca Opelu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning