![]() |
*tuning 318 / info request
salut, pt un E36, motor de 1800...116 hp ce se poate face pt mai multi hp...
plz :cry: :cry: |
Re: salut,ma poate inforMA CINEVA....plz
da, se deschide capota, se ia o cheie de 17, se desfac cele 2 suruburi de la baza motorului, se leaga un lant de cele 2 inele si se scoate cu grija motorul afara, dupa care se pune orice altceva mai mare, care merita bagati bani in el pt a-i da mai multi cai.Serios acum schimba motorul si abia dupa aia ai ce sa faci la un 2.0, 2.5 dar la un 1.8 simplu nu ai ce sa-i faci decat Turbo , care te-ar duce cat un 2.8 24 v pe putin
|
Re: *tuning 318 / info request
de facut se poate,dar sigur nu vei face asta.
fara suparare,din postul tau se "vede" ca tu vrei un tuning ieftinache.da poti sa-i faci un chip,o evacuare (nu te vor ajuta deloc-sau aproape deloc),o axa cu came (nu vei face minuni),un kompressor (cel mai intalnit) sau un turbo. insa nu se merita din nici un punct de vedere. |
merci mult.......nu trage ne-am in comparatie cu is-ul care l-am avut:(
|
intr-un cuvant...alt motor sau alta masina
|
Quote:
|
motorul de 2.0 sau 2.5 se potriveste pe aceeasi cutie ,sau tb alta si tot grupul si restul...alt calculator,alt grup,cardan,...adik TOT?
|
Quote:
|
merci mult;)
|
am gasit motor pe aici la anunturi..400 euro complet.2.0,...2.5,...3.0,...3.5....indiferent 400euro
|
Quote:
|
Quote:
|
pai asa scrie frate la anunturi plm eu de unde sa stiu ce motoare au astia...in anunt are omul multe motoare la vanzare...oricum singurul care ma intereseaza e 2500 altul nu vreau..18is am avut..vreau 2500
|
oricum merci mult pt sfaturi;)
|
cred ca te-ai lamurit care este treaba. putem inchide topicul
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning