![]() |
Va rog cateva pareri...
Nu sunt hotarat ce masina sa cumpar. Momentan ma gandesc intre un Opel Astra Hatchback 1.7cdti 101cp din 2005 cu 70000km rulati si un Volvo S40 1,9D 101cp din 2001 cu tot atatia km. Voi ce ati alege si de ce ?? sau eventual dati exemple de alte masini noi sau Sh cu motor diesel pana in 10 - 11000 euro
|
Re: Va rog cateva pareri...
eu unu as alege fara discutii opel astra H 1.7 CDTI 101cp
este mai noua si este un lucru bun (4 ani diferenta ) conteaza enorm are un aspect mult peste acel volvo s40 motorizarea fiabila si foarte economica fata de cea de la volvo opel astra nr 1 |
Am uitat sa mentionez ... Volvo S40 este full options ... 10 airbaguri ...piele ..etc
|
Quote:
Peste Volvo din 2001 a mai aparut un model in `04 si mai apare inca unu....deci Si eu tot Astra as alege....( si intretinerea e mai mica la Opel ...cred :oops: ) |
sincer....cu toate k am volvo s40 in cazul asta as merge pe opel....pt k nu kred k km aia de la volvo sunt reali...totusi are 6 ani masina...e imposibil sa aibe atat de putini km....la 10 - 11000 euro...poti gasi si alte masini....ce anume cauti? sport? eleganta? hatchback? sedan?...mai spune niste criterii k sa putem sa dam cu parerea.
|
dintre cele 2 as alege opelul...sunt masini bune calitate pret intretinerea e avantajoasa , si nu arata rau
|
s40 e o masina frumoasa... din pacate depasita ca design... motoru mi se pare cam slab pt ea... totusi volvo e destul de grea... si nici nu cred ca-s reali km vorba lui cosmin...
concluzie: volvo e volvo da in cazu asta... as lua astra |
Quote:
acum off topic: amphetamine, volvo-ul ala...a rupt un s-class am vazut un accident frontal....si la volvo era in motor ajuns.....iar la s era intrat totul peste pasagerii din fatza kre nu au mai trait de altfel :) dekt cei din spate....pe knd cei din volvo...au trait :)....sincer...dak imi zicea cineva nu kredeam fara sa vad cu okii mei |
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning