![]() |
Project torque
|
Re: Project torque
la prima vedere pare interesant .. am vazut screenshoturile ... si il downloadez acum .. are vreo 500 mb ...
p.s: link-ul este http://project-torque.aeriagames.com/download .. nu stiu de ce prima pagina ( cea postata de tine ) nu imi merge .. |
eu l-am jucat si sunt la level D-V cu un quadro cu enginne 1 :D
|
mai joaca cineva jocul asta?
|
eu il joc... sunt level A-II:rolleyes2
|
si eu il joc... mi se pare super..
|
au facut updaturi la joc... foarte mari
mai joaca cineva jocul astA? |
acum downloadez si eu jocu :D sa vedem ce e de capu lui :D :twisted:
|
sa-mi spui daca iti place jocul
poate facem o cursa |
Quote:
poate facem o cursa, oricum astazi se face update la server :D |
eu nu mai joc... dar creca il scot ACUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
id : vladutmcv |
frate pe mine ma dispera jocu asta !!!! :evil: cum draq fac sa ma joc si eu ca am facut cont, am intrat pe linku care ma pune sa`mi creez parola si nu merge....si daca n-am cont nu pot sa ma joc...sucks !!!!!
|
Quote:
- sa ai cel putin 1 litera cu majuscule (exemplu Marius, niMica) - sa ai cel putin si 1 cifra in parola (exemplu Cobra2007) si cand te loghezi scrii exact cum trebuie si works. daca mai ai intrebari te pot ajuta:-) |
ah....multumesc frumos dar l-am sters de nervi pana sa postezi :-) draci...oricum am sa tin cont de sfat, pe viitor o sa stiu sa-l fac, ms frumos.
|
cum naiba fac puncte AP ca sa pot cumpara piese de performanta masini bal bla bla?alea de RP am faqt..dar AP habar nam cum se fac...:-??..ma poate ajuta cineva?si poate isi pune lumea care joaca idul aici...sa jucam impreuna din cand in cand :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning