![]() |
care e ultima moda pentru lumini sub masina?
Ma gindeam ce sa aleg pentru lumini sub masina - sau daca sa pun asa ceva
Nu stiu daca mai e la moda sau daca au aparut tehnologii mai interesante decit neoane sau leduri. |
Re: care e ultima moda pentru lumini sub masina?
:D interesant topic.
chiar intentionam sa mi comand niste neoane de pe be loud si niste stroboscoape finutze in faruri. ia sa vedem ce parare au despre asta si ceilalti membrii |
depinde si de cum arata restul masinii...daca tot e stock sau relativ stock ... nu se merita...parerea mea e ca neoanele dau bine pe o masina care este destul de lasata...si ca sa ajungi acolo trebuie sa faci alte lucruri mai intai
|
eu am un passat 99 stock, deocamdata.
o sa vina si randu suspensie, da peste vreo jumatate de an cred. ma gandeam la niste neoane verzi, k si masina e un verde metalizat, inchis |
Quote:
|
Quote:
dar...mai dureaza putin pana isi ia tata alta masina k sa ramana asta doar a mea. asa ca...pt inceput ma limitez la lucruri care nu l deranjeaza si pe el daca mai ia masina. sa nu deviem de la subiect :p am sa incerc un virtual tuning sa vad cum ar arata, cu toate k nu prea ma pricep |
3 Attachment(s)
Quote:
|
super
neoane albastre |
albastre nu - in nici un caz
ma gindeam la rosu sau alb |
asta era parere mea.
daca vrei sa alegi ceva intre rosu si alb, as zice alb, sunt mai deosebite nu vezi pe orice masina eu cel putin nu am vazut deloc |
ideea e ca nu stiu ce fel de leduri sa aleg sau ce anume e mai modern
ceva spoturi sau sa pun leduri numai pe lateral? |
hmm...eu zic sa bagi niste neoane simple. cu lumina uniforma.
vezi k pe be loud gasesti un set la vreo 5 mil, multicolore. asa k poti sa schimbi culoare in functie de starea de spirit :P spoturile mi se par tiganesti. |
eu nu stiu cum arata spoturile - nu am gasit pe net sau nu am stiut dupa ce sa caut
|
nici eu nu am vazut intr un loc anume dar imi imaginez
ar arata exact ca un braduletz, cu instalatia de lumina. vezi cate o luminitza din loc in loc. ai observat presupun k in unele filme, in care apar masina tunate, acestea au neoane clasice. |
3 Attachment(s)
passatu meu are exact aceeasi culoare cu cel de mai jos.
pozele cu vw u asta le am gasit tot pe siteu asta. sper sa nu l deranjeze pe proprietar. am pus pozele doar cu caracter informativ in vederea culorii |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning