Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROMOTII pe 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
-   -   Reducere 7% - pentru toate tipurile de folie Llumar si pentru manopera (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/56564-reducere-7-tipurile-folie-llumar-manopera.html)

ZoliaT 07-11-07 18:12

Reducere 7% - pentru toate tipurile de folie Llumar si pentru manopera

https://forum.4tuning.ro/imagehosting/34731f1d0cbfc8.jpg

Reducere 7% - pentru toate tipurile de folie Llumar si pentru manopera
aferenta montajului

Spune doar "Am citit pe 4tuning" si ai acces la aceasta promotie

DXX Blue Line iti pune la dispozitie prin magazinul propriu din Strada
Barlea nr. 4, sector 5, Bucuresti, o gama completa de folii pentru geamuri
auto. Asiguram montaj de calitate si eliberare certificate de conformitate
aprobate RAR. Garantie 5 ani pentru folia montata.

Dxx Blue Line
str. Barlea Nr. 4
052073 Bucuresti, Romania
(in spatele MC-Donalds-ului de la
intersectia Rahova cu trafic greu)
tel / fax: +4 021 4230090
mobil: +4 0744 783547
[email protected]

https://forum.4tuning.ro/imagehosting/34731f184b798a.jpg

cristi30 07-11-07 21:24

Re: Reducere 7% - pentru toate tipurile de folie Llumar si pentru manopera

Salut!
Cat ar costa folie transparenta 5% pentru o Astra G Caravan pentru geamurile laterale spate (4) si pentru luneta, bineinteles cu discount ca doar am citit pe 4tuning :D cu montaj cu tot?
Mersi!

Hooliganu`#1 08-11-07 15:32

Sal, ma intereseaza si pe mine daca e folia cea mai inchisa(cred ca 5%) montata pe o Dacie berlina-tot spatele(lateral+luneta)cu discout si tot, cat m-ar duce?ms...

aditzu08 08-11-07 16:29

Salut!
Cat ar costa sa pun folie(cea mai inchisa) pe un logan ,luneta si geamurile din spate??

SylverShark 09-11-07 00:18

salut...acelasi lucru ca si hooliganu'#1....pt o dacie berlina ( luneta + lateralele spate).....pretzul difera in functie de folie ( procentaj)???

maryo86 09-11-07 08:28

Am un M3 coupe din 97' si vreau sa stiu daca se poate rezolva totul intr-o singura zii pt ca.muncesc aproape zii si noapte si nu am timp mai mult.astept raspuns

dxxblue 10-11-07 00:39

1.Salut!
Cat ar costa folie transparenta 5% pentru o Astra G Caravan pentru geamurile laterale spate (4) si pentru luneta, bineinteles cu discount ca doar am citit pe 4tuning cu montaj cu tot?
Mersi!

Raspuns: Buna seara, pretul pentru tot spatele la Atra G Caravan este de 167 EURO(TVA inclus) - un plus de 5 EURO la toata masina pentru folia ATR(metalizata).
- se elibereaza certificate de conformitate + timbru – foliile fiind autorizate de catre RAR
-in cazul dvs. pentru spate sunt autorizate toate nuantele iar manopera si celelalte lucruri aferente montarii foliei sunt incluse in acel pret.
Va asteptam.

dxxblue 10-11-07 00:47

2.Sal, ma intereseaza si pe mine daca e folia cea mai inchisa(cred ca 5%) montata pe o Dacie berlina-tot spatele(lateral+luneta)cu discout si tot, cat m-ar duce?ms...
3.Salut!
Cat ar costa sa pun folie(cea mai inchisa) pe un logan ,luneta si geamurile din spate??
4. salut...acelasi lucru ca si hooliganu'#1....pt o dacie berlina ( luneta + lateralele spate).....pretzul difera in functie de folie ( procentaj)???
Raspunsuri:
Salutare! Indiferent de nuanta foliei care se monteaza si de modelul Daciei(exceptant break-ul) pretul pentru tot spatele este de 134 EURO(TVA inclus). La fel ca si in cazul de sus acest pret include manopera si certificatul de conformitate + timbrul RAR.
NumaiBine.

dxxblue 10-11-07 01:03

5.Am un M3 coupe din 97' si vreau sa stiu daca se poate rezolva totul intr-o singura zii pt ca.muncesc aproape zii si noapte si nu am timp mai mult.astept raspuns
Raspuns: Chiar daca intreaga operatiune presupune printre altele si demontarea fetelor de usa, pentru ca se pune folie pe intreaga suprafata a geamului, va spunem ca experienta echipei face sa nu va retinem masina la noi in service mai mult de o zi iar asta in cazul in care doriti folie la toata masina. Astept sa-mi spuneti daca doriti folie la toata masina sau numai spatele.

MC Mate 10-11-07 23:59

spune-mi si mie cat ma costa sa pun fara la un e36 coupe pt k pe spate am deja llumar si vreau si pe fara.Astept un raspuns.Multumesc

maryo86 11-11-07 10:12

Quote:

Originally Posted by dxxblue (Post 1192258)
5.Am un M3 coupe din 97' si vreau sa stiu daca se poate rezolva totul intr-o singura zii pt ca.muncesc aproape zii si noapte si nu am timp mai mult.astept raspuns
Raspuns: Chiar daca intreaga operatiune presupune printre altele si demontarea fetelor de usa, pentru ca se pune folie pe intreaga suprafata a geamului, va spunem ca experienta echipei face sa nu va retinem masina la noi in service mai mult de o zi iar asta in cazul in care doriti folie la toata masina. Astept sa-mi spuneti daca doriti folie la toata masina sau numai spatele.

DA LA TOATA MASINA DORESC SI CAM CAT MA COSTA TOTUL

Hammer28 13-11-07 07:06

As vrea si eu sa cumpar folie llumar, cu tot cu timbru si ce mai trebuie, ca de pus o pun eu.Se poate, si cat ma costa?

marian_b_d 13-11-07 09:08

Salut,

Am o honda civic 5d 2007 si as vrea sa pun folie pe geamurile fata , spate si luneta. Cam cat ar costa ?

Multumesc.

glass_xpert 14-11-07 15:11

Honda Civic

De curand nici un tip de folie nu mai este certificata de RAR pentru aplicarea pe geamurile usilor fata...pentru geamurile usilor spate si luneta, costul aplicarii de folie este de 180 euro...

matiz.mihai 15-11-07 09:37

deci nu ai nici o problema daca le montezi....am mai auzit io niste discuti pe formu precum au avut probleme c folia montata !!?? viteza e buna dar..vezi franele :) bafta !

All times are GMT +2. The time now is 07:28.

- Copyright 2026 4Tuning