![]() |
boxe in usi la tico
are cineva montate difuzoare in usi la tico? daca da, s-au folosit distantiere din comert sau au loc pur si simplu?ma bate gandu' sa montez pe toate 4 usile, dar daca nu incap nici cu distantiere?
|
as fi recunoscator sa imi spui si mie unde gasesti tu distantiere ... ce dimensiuni si daca merg si pe matiz
|
Doar cu distantiere si difuzoare de 13cm...
|
steph, distantiere gasesti de la firma phonocar, ar trebui sa aiba in majoritatea magazinelor de scule...problema e ca distantierele au 2-3 cm latime si nu \"acopera\" magnetul, mai trebuie taiata si usa, dar eu nu sunt sigur daca atinge geamul cu tot cu distantiere...oricum maine imi cumpar o pereche de jbl de 17 cm si cand mai fac rost de bani mai iau o pereche, vad eu cum le montez...eventual, pe langa distantiere, mai pun o buca' de pal lipita pe portiera cu gaura pt magnet.
|
17cm pe tico???????
|
poti sa imi spui si mie pe unde e firma asta ... daca au site un tel ceva ...
|
nu stiu daca au site, stiu doar ca se ocupa numai cu accesorii - distantiere usi, cabluri de alimentare, adaptoare de tot felul...intreaba pe la magazine care au scule audio adevarate, trebuie sa aiba careva si catalogul phonocar pe 2005
|
fratilor....phonocar gasiti la Maris Group
Situ lor este www.marisgroup.ro!! ei mai sunt si importatori de magnat si alte chestii.. Bafta!! |
In fine pe mine..tot nu mati lamurit ..cum puteti pune niste difuzoare de 17cm in tico.... sunt tare curios..sau ce artificii folositi ca sa le montati....
|
in tico intra difuri de 16,6 cu ajutoru unui kickpanel si incape si macaraoua de la geam. :wink:
|
blak, metoda la care ma gandeam eu e cea cu distantiere, adica niste inele din plastic de diametrul difuzorului si late de 2-3 cm (am vazut azi de 4 cm), inele pe care le folosesc ca sa reduc pe cat posibil adancimea la care ajunge magnetul in usa. inelul respectiv se prinde in portiera, iar difuzorul se prinde pe inel.
|
Stiu la ce te referi tu..dar nu cred ca reusesti....si iese prea mult in afara portierei....
|
steph, si-a montat un prieten pe matiz in portiere difuzoare de 17 cm de la alpine si nu a folosit nici un distantier,nimic...se pare ca la matiz incap pur si simplu
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning