![]() |
Celor care nu le mai ajunge
1 Attachment(s)
|
wow,ce monstru!asta are peste 20 inch, nu-i asa? am vazut de la magnat un subwoofer cu difuzor de 20 inch (magnat aggressor) da parca nu era asa enormutz...oare in ce masini ar merge un difuzor ca asta? oare la mine in tico ar fi potrivit? :))))) dar 2 bucatzi? :)))))))))))))
|
Scrie de vreo 20 de ori ca are 34 de inch. :lol: Deci da, peste 20...cu putin. :wink:
|
sorry, n-am intrat pe link, m-am uitat doar la poza :D si n-am vazut niciodata live unul din asta, nici de 20 nici de 34 inci; ala de 20 inch are juma de metru diametru, iar asta din poza ta nu parea sa aiba 85 cm diametru...sunt cam pitice tipele din poza :P
|
Am vazut eu de 18 inch si ii imens vai apai asta doamne fereste !!!! un tir poate ajunge !!!! facem \"Hauditie\" cu doua din astea :)) :twisted:
|
Greutate transport : 100 kile :lol: :lol: :lol:
|
recommended enclosures :
SEALED -cat sufrageria cu termopane VENTED- sufrageria+bucatarie cu reflex balconul BANDPASS- apartament 3 camere confort sporit :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D bafta... |
Mda e nesimtire deja marimea care o are....si puterea 5000W ce sa mai zic... Si noi ne mai chinuim cu cateva sute de watti .... 2 de astea in masina si ramai fara tabla :twisted:
|
4 bucati va rog
|
O statie 1x4000W rms costa 1000 $, deci cu 2000 $ si ceva rupi tot. Insa... cred ca sunt doar de show, in masina e cam imposibil sa ai asa ceva... Prea de tot. Or fi facute pt tramvaie de show !!! :lol:
|
Poate in autobuzul ala m.n.c. de la oradea incapea si asta !!! :))
|
1 Attachment(s)
inca ceva.....ce ziceti????? :roll:
|
:shock: :shock: :shock: ohoho !! Dar tot mai mare ii al meu :))
|
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: DOAMNE FERESTE, in viata mea nu am vazut asa ceva, am mai vazut eu masini pline ochi cu difuzoare, dar nici chiar asa :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning