Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Polemica pe tema numerelor "distantate"(atipice) (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/56447-polemica-tema-numerelor-distantate-atipice.html)

sponsoru 03-11-07 08:30

Re: Numere Auto Distantate!!!

si care-i smecheria cu aceste numere distantate?.. arata mai bine sau ce? sau e vreun semn de smecherie?.. asta e ca si alta porcarie intalnita f des in ceea ce priveste numerele.. Toti "nimeni"-i si-au pus cand a fost liber cate un "wpo wsr wsn" si de fapt ei sunt pielea p... Ca oricum sunt decat cateva liste la politie cu sa zicem 10 nr din 100 dintr-o combinatie.Iar asta cu distanta intre numere chiar o vad lipsita de vreo utilitate..
Asta e un exemplu ca in tara asta la cat de snob si idiot e romanu,daca ar fi la moda sa cumperi cacat si sa-l si mananci la propriu probabil ca s-ar inghesui toti.. Cu alte cuvinte romanul ar cumpara si ar da banii pe orice atata timp cat "se poarta".
In cativa ani probabil ca o sa se ajunga sa se vanda taloane false,prelungiri de dovezi de circulatie si asa mai departe, pe forumuri.. SUPER!!! ;)

FanOpelVectra 03-11-07 10:39

no comment,nu vreau sa intru in polemica cu tine.
daca iti spui aceste placute distantate nu neaparat trebuie sa dai dovada de ceva anume,cum spui tu smecherie etc.
poate tu daca iti pui un cercel in ureche,nas sau naiba stie pe unde asa mai zic ca vrei sa fii smecher.

stai linistit tu si nu te agita degeaba

sponsoru 04-11-07 06:36

Chiar nu am reusit sa inteleg ce mesaj a vrut sa transmita reply-ul tau .. In primu' rand comparatia cu cercelu e neavenita..
2 la mana .. atunci in ce consta aceasta optiune pt numere distantate? ca sa ce?.. sunt mai frumoase sau ce? iti zic eu ca cei care si-au pus vor sa para ei mai cu mot.. dar asta incercam sa-ti zic .. ca nu vad rostul..
3 la mana nu stiu de unde ai conchis tu ca sunt eu nelinistit si ca ma agit.. am luat-o ca pe o gluma .. nereusita, dar gluma.. salut!
Sper ca nu ai luat posturile mele ca pe o tentativa de a-ti polua "produsul" .. dar dupa cum am spus.. E o mizerie de popor unde daca vinzi un rahat ambalat frumos si care se inscrie in "trend" il vinzi cu succes.. Spor la vanzare!

FanOpelVectra 04-11-07 13:45

nu ma supar si nici nu "poluezi produsul" cine vrea sa-si puna aceste placute e bine venit,fiecare cu placerea lui da? altii vor sa-si tuneze masinile eu in schimb realizez aceste placute.

fiecare cu problema lui,fiecare vrea sa aibe ce e mai frumos pt masina.

ESTI ROMAN SAU CE ESTI? de ce tot spui un popor de mizerie etc oare tu nu faci parte din acel popor?

al3xavier 04-11-07 17:38

Quote:

Originally Posted by sponsoru (Post 1182495)
Chiar nu am reusit sa inteleg ce mesaj a vrut sa transmita reply-ul tau .. In primu' rand comparatia cu cercelu e neavenita..
2 la mana .. atunci in ce consta aceasta optiune pt numere distantate? ca sa ce?.. sunt mai frumoase sau ce? iti zic eu ca cei care si-au pus vor sa para ei mai cu mot.. dar asta incercam sa-ti zic .. ca nu vad rostul..
3 la mana nu stiu de unde ai conchis tu ca sunt eu nelinistit si ca ma agit.. am luat-o ca pe o gluma .. nereusita, dar gluma.. salut!
Sper ca nu ai luat posturile mele ca pe o tentativa de a-ti polua "produsul" .. dar dupa cum am spus.. E o mizerie de popor unde daca vinzi un rahat ambalat frumos si care se inscrie in "trend" il vinzi cu succes.. Spor la vanzare!

fiecare isi pune ce vrea pe masina...si sa stii ca sunt mai frumoase cele cu spatii, daca tie nu-ti plac asta nu inseamna ca nu sunt frumoase, iar comparatia ta cu un cacat sincer e de cacat...
ai zis mai sus ca nu te agiti , pai daca nu te agitai treceai cu vederea peste acest post fara sa iti zici u parerea, crede-ma nu o vrea nimeni, omul isi vinde marfa cine vrea o cumpara cine nu treaba lui...

apropo: daca acest popor e de cacat asa cum spui tu iar tu esti roman rezulta ca.....

sponsoru 05-11-07 01:17

poporul chiar e de cacat.. oricum asta e alta polemica.. si avand in vedere ca e un forum eu imi exprim ce parere vreau "eu" intelegi? chit ca nu -ti convine tie sau inca altor 1 milion.. ideea era simpla si era parerea mea.. iar la faza cu poporul probabil daca nu era de cacao nu ne trebuia 15 de ani ca sa trecem prin "tranzitie" etc.. oricum nu vad rostul discutiei.. F bine sa-si puna cine vrea nr cu spatii ca-s mai frumoase.. so? hai sanatate

FanOpelVectra 05-11-07 10:18

Quote:

Originally Posted by sponsoru (Post 1184009)
poporul chiar e de cacat.. oricum asta e alta polemica.. si avand in vedere ca e un forum eu imi exprim ce parere vreau "eu" intelegi? chit ca nu -ti convine tie sau inca altor 1 milion.. ideea era simpla si era parerea mea.. iar la faza cu poporul probabil daca nu era de cacao nu ne trebuia 15 de ani ca sa trecem prin "tranzitie" etc.. oricum nu vad rostul discutiei.. F bine sa-si puna cine vrea nr cu spatii ca-s mai frumoase.. so? hai sanatate

felicitari sponsore,apropo daca poporul e asa cum spui tu de ce mai stai frate cu acel popor? tu faci parte din popor deci automat esti si tu un ***.
injura guvernul tarii.
numai jigni poporul roman deoarece si tu si familia face parte din acest popor.

Psycho 05-11-07 11:19

de la numere ati ajuns la politica ... eu cu cine votez ??? hââââc...

FanOpelVectra 05-11-07 16:24

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1184372)
de la numere ati ajuns la politica ... eu cu cine votez ??? hââââc...

frate dar e chiar enervant acel "sponsor" nu e de ajuns ca, in afara ROMANII sunt facuti in toate felurile acum un cetatean "roman" spune ca poporul lui e un popor de mizerie sau cum mai gandeste el.
oare el cum se simte cand un italian injura poporu roman?
eu unu ma simt jignit de aceste acuzatii nefondate. ii readuc aminte ca si el face parte din acel popor.

ps.SA TRAITI BINE!!!

mark_uss 05-11-07 16:50

ce tristete de lucruri maI VIND UNI..uni chiar au dat banii?..de acord cu sponsoru...:D :D :D :D am si eu de vanzare niste cutii goale da scrie mai distantat asa pe ele de la un subwoofer S O N Y...MUHAHHAHAHAA

FanOpelVectra 05-11-07 17:37

Quote:

Originally Posted by mark_uss (Post 1184974)
ce tristete de lucruri maI VIND UNI..uni chiar au dat banii?..de acord cu sponsoru...:D :D :D :D am si eu de vanzare niste cutii goale da scrie mai distantat asa pe ele de la un subwoofer S O N Y...MUHAHHAHAHAA

da chiar au dat bani sa stii,o firma de transport intern&international,sportivi si multi oameni care vor sa-si schimbe placutele vechi (uzate) cu unele noi.
Daca unii vor sa ramana cu acele placute vechi si urate e problema lor.

ps.rog moderatorii&administratorii site-ului sa-l "cenzureze" pe sponsoru deoarece jigneste poporul Roman.

mark_uss 05-11-07 21:03

dar poti sa skimbi placutele uzate ...la ghiseu e mai ieftin..:)

sponsoru 06-11-07 04:59

Intr-adevar roaga tu sa ma cenzureze.. Ca ce?? Ca nu iti convine tie ca am eu o parere diferita fata de a ta..? si te mai intrebi de ce afirm eu ce afirm.. din cauza oamenilor ca tine.. care tind sa lase deoparte obiectivismul cand e vorba de persoana lor..
Si apropos prin strainatate se vorbeste aiurea de romani pt ca au si de ce in multe cazuri.. O fi bine sa fii patriot dar eu zic ca mai bine e sa fii realist.. Oricum nu vad rostul polemicii intrucat nu stau eu sa te conving pe tine sau sa iti argumentez pt ca oricum nu pari sa intelegi
Ti-am mai zis bafta la vanzare dar nu mai face tu pe patriotul.. Ca pe majoritatea romanilor ii doare in dos de popor.. ceea ce ii intereseaza este persoana lor.. Hai sa fim seriosi.. Gata nu mai postez aici ca n-are sens .ciao

FIGHET 06-11-07 09:50

Re: Polemica pe tema numerelor "distantate"(atipice)

problema cu aceste nr. se vrea a fii un fell de (dar nu este ) nr. private ca in alte state democrate cum sunt in anglia (ex) , aceste nr private care costa pina la citeva zeci de mii de lire si din care numai statul are de cistigat
NU AR FII O TRAGEDIE NICI LA NOI IN ROM .DACA SAR PROPUNE ACEASTA LEGE CA ORCE CETATEAN DE RAND CARE VREA DIFERITE NR DE INMATRICULARE CU DIFERITE INITIALE SAU NUME SA PLATEASCA PT ELE CA PINA LA URMA TOT STATUL ARE DE CISTIGAT
SI TOTUSI ESTE UN MOFT PE CARE TREBUIE SAL PLATESTI

attila 06-11-07 12:13

Re: Polemica pe tema numerelor "distantate"(atipice)

in bucuresti am vazut ca e plin de numere distantate,aici in timisoara sunt foarte putine si ar fi ceva deosebit,si eu am vrut sa-mi procur dar nu am putut.Am vazut o masina de la RAR care avea asa...

All times are GMT +2. The time now is 03:48.

- Copyright 2026 4Tuning