![]() |
vectra c vs mondeo
sa luam un vectra c din 2003 cu navigatie color mare, climatronic, full electric, full option fara cutie si piele. motor de 2.0 cai putere 116
si un modeo cu navigatie mare color, clmatronic, full option fara cutie si piele si full electric. 116 cai motor de 2.0 va dau si preturile la care s-au achizitionat aceste masina din acelasi parc auto: mondeo ( 2002 ): 7200 euro vectra c( 2003 ): 8100 euro ee hai sa vedem parerile si rezultatele voturilor |
Re: vectra c vs mondeo
am votat mondeo. de ce?
pentru ca unu dintre acie doi cumparatori am fost eu si am luat mondeo dar nu ca nu as fi luat Vectra C. numai ca Vectra fusese dat inainte cu 5 minute unui prieten de al meu. deci nu prea as avea ce sa spun in defavoare lui Vectra C. despre mondeo am fost super multumit |
adica nu intereseaza pe nimeni acest topic? mie mi se pare interesant
|
Quote:
|
Vectra isi pierde valoarea la revanzare mai repede din pacate, asa ca ma sui in Mondeo!
|
mai inchegat mi se pare mondeo..tablarie, interior
|
Opel Vectra C ;)
|
Vectra C ... si asta pentru confort.
|
Quote:
|
Quote:
|
si e luata de la belgieni de la parc auto cu carte service. nu prea cred ca fac marsavii asa de mari. asa ca....da cum am mai spus : nu ma intereseaza daca ma crezi
|
tiby mai foloseşte şi tu edit .. nu de alta dar e inestetic..
on topic .. vectra c .. mai fiabilă, arată mai bine .. |
Mondeo clar...C`ul nu mi-a placut de prima data cand am vazut`o ....
|
bineinteles ca vectra... adica ce navi mare color pe mondeo? e pus jos in cd player display-ul si mai e si mic. la vectra e sus si usor de vazut. + vectra afiseaza multe alte informatii pe displayul ala printre care si clima si mai multe setari. mondeo nu afiseaza decat datele de la cd player. iar ca exterior vectra e mai frumos
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning