![]() |
Tico SL 2000
5 Attachment(s)
Salut ! Citesc de mult timp acest forum si m-am gandit sa-mi fac si eu un topic cu masinutza mea aici 8)
Modificari vor mai veni , inca o gramada ...poze voi pune aici . Sper sa va placa masinutza mea :wink: |
dragutza dar stergatoarele alea albostre sunt cam aiurea... parerea mea... in schimb imi plac mult parasolarele (sau cum le zice) de la geamurile usilor :D
|
Salut ! Ma bucur ca iti place ...intr-adevar alea sunt ca nuca in perete acolo ...o sa le schimb ...
La alea le zice paravanturi :lol: |
Frumushica masina, mai putin stergatoarele alea albastre si poate ar arata mai bine daca i-ai vopsii si perlungirea aia neagra de la spoierul din fata!!!
|
dragutz dar scapa de stergatoarele alea si sper sa nu te superi dar am doo propuneri:
Vopseste prelungirea de la bara Proiectoatele alea galbene... :roll: Emblema aia de pe capota de Daewoo :roll: In rest e marfa... FELICITARI!! |
Frumoasa masina .Cred ca ai muncit ceva ....Un mic sfat daca se poate
scapa de proiectoare sau includele in spoiler (nu ai batai de cap cu garcea) in rest superrrrrrr. :D Acu apucate de motor Succes! |
Va multumesc ptr reply-uri... :D
Stergatoarele alea chiar nu am avut timp de ele dar promit ca o sa le schimb sau le vopsesc in culoarea masinii... Prelungirea aia de la spoiler contrasteaza misto cu partea de sus a spoilerului dar , in fine ...cred ca pana la uram o sa-l fac negru mat. Proiectoarele le-am dat ...mi-au zis mai multi .... Tot caut unele mici sa le bag in spoiler , sub capota acolo dar nu gasesc :wink: La motor ....un filtru K&N si un traseu complet borla de inox....Mai am eu in cap cateva modificari dar nu pot sa le fac pe toate dintr-o data :x Cam catzi caluti credeti ca ar aduce filtrul si cu traseul de inox ? |
ca sa scoti intr-adevar ceva din acele mici modificari adauga un CHIP :wink:
|
S-a ticnit lupu`... :roll:
Chip la TICO ??? :hahano: |
Arata bine masina... Dar muzica ce ai ? :D
|
N-am ...ascult motoru` ca imi place cum se aude ( glumeam )
Muzica e pe vine ...Deocamdat am facut exterioru` :oops: si putin la interior.... Volan invelit in piele ... schimbator momo ....huse Michael Scumacher ...si cam atat :wink: |
Re:
Quote:
|
Tico e pe carburator deci nu am cum sa pun chip la ea :lol:
|
daca ai gasi un motor de Dihatsu Sirion 1.3 Top S 102cp se potriveste perfect la ce ai acolo, dar iti trebuie si calculalorul si cutia, vei avea de facut adaptari la timonerie si planetare, pe langa multe alte lucruri neaspeptate dar merita ca tico e destul de usor... si daca brocolezi corespunzator motorul nou, o sa fie bomba masina..
totul e sa te interesezi ce motoare ti se potrivesc.. sa cauti masini avariate (de preferat lateral sau spate) si sa iti iei ce ai nevoie dupa ea Bafta! |
Arata bine ticutzu. Si eu am tot Tico. Daca gasesti niste jante din aliaj pt el sa ma anunti si pe mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning