Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   amplificator + woofer (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/56358-amplificator-woofer.html)

phaeton 05-11-07 14:03

amplificator + woofer

salutare.
deci vreau sa va spun de la inceput k nu am absolut nici o cunostiinta in domeniul audio. imi cer scuze daca fac vreo greseala.
am un passat din 99, stock pana acum.
as vrea sa i mai imbunatatesc sistemul audio putin.
am gasit o oferta de la MAC audio pt un amplificator si woofer, la doar 4 mil.
http://www.
********.
ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_1/
mi se pare foarte putin, in comparatie cu ce am auzit eu.
isi fac treaba produsele astea ?
vreau sa le iau cat mai repede, pt k se termina oferta.
urmeaza sa iau si un mp3 player.
o sa folosesc boxele stock ale masini.
de ce trebuie sa tin cont cand aleg mp3`u , daca folosesc boxele care sunt deja pe masina si amplificatoru si wooferu de la mac ?
se va auzi bine ?
mentionez k nu vreau ceva foarte foarte sofisticat pe masina, doar sa se auda bine si clar.
mai trebe ceva pt montarea wooferului in afara de amplificator si cablurile cu care vine pachetul ?
multumesc

saxo 05-11-07 14:56

Re: amplificator + woofer

Sugestia pe care ti-o dau eu, este sa asculti sculele pe care vrei sa le cumperi.
Sfaturi poti primi cu duiumul, insa gusturile tale nu le stie nimeni, si trebuie sa-ti placa tie si nu noua.
La banii aia, nu cred ca gasesti set mai bun. Cit dai atita ai, insa raportul calitate/pret este foarte bun la MAC.

phaeton 05-11-07 16:58

nu cred k am cum sa le ascult, inainte sa le cumpar.
ma gandesc k sunt produse noi si nu ar avea ce sa se auda rau.
si oricum nu vreau ceva foarte performant, doar un sunet clar si un bass mai puternic decat cel initial.
nu sunt dispus sa bag multi bani in sistemu audio, dar cei bagati nu vreau sa fie aruncati aiurea.
am decis sa cumpar pachetu ala si din cauza dimensiunilor wooferului, nu este foarte mare si nu mi reduce capacitatea portbagajului

phaeton 09-11-07 13:14

chiar nu are nimeni nici o recomandare ?
nu stiti mai multe informatii despre pachetul ala, sau despre boxele stock de pe passat b5 ?

Bogdan OCC 11-11-07 20:08

Am si eu aceiasi recomandare ca si cea a lui Saxo: sa asculti diverse sisteme de buget redus si apoi urechea ta sa aleaga... In cazul acesta poti sa iei setul si in viitor, daca nu esti multumit sa il schimbi; nu cred ca pot sa te ajut mai mult de atat aici.
Nici boxele tale stock nu le-am ascultat, dar trebuie sa imi placa mie sau tie? Iti place cum se aud? Daca raspunsul este da, poti sa le pastrezi, daca nu putem sa iti recomandam diverse difuzoare, dar iarasi indicat ar fi ca urechea ta sa le aleaga.
Varianta mai scumpa, dar zic eu (mult) mai buna, ar fi un subwoofer si un amplificator Xtreme, si fie iti faci cutia (tu sau cineva care se ocupa de asa ceva) fie o iei pe cea gata facuta, la Falcon de exemplu o aveau.(124SX + XA-3002 =460ron + cutia)
Nu uita de setul de conectare(firele si siguranta) care mai costa aproximatin 100 ron, si este valabil pentru orice varianta ai alege.
Inca o alternativa, poate mai buna ca Xtreme, poate tot pe acolo, ar fi Lighting Audio, e f putin mai scumpa(ampliful e mai scump).

PS: Care este marea reducere? Eu am facut calculul si cred ca nu mai stiu sa adun si sa scad, pentru ca nu am vazut vreo reducere pe acolo.

phaeton 11-11-07 20:27

am sa le cumpar.
sper sa se auda bine. la banii astia nu cred k mai gasesc vreun pachet asemanator. mai mult nu cred k mi trebuie.

spgbuc 11-11-07 20:34

eu mi-am achizitionat pachetul de care zici tu de le be loud si se aude ok(parerea mea dar sti tu gusturile nu se discuta) referitor la faptul ca ziceai ca nu ai cum sa le auzi eu am fost am vorbit cu baietii mi-au tras cablurile pt ele deoarece nu aveam si l-am ascultat si nu era nici o suparare daca nu il cumparam(plateam cablurie+manopera si asta era tot si ramaneam dor cu cablurile trase:D); am ascultat mai multe si mai scumpe dar bugetul mi-la permis pe acesta si e ok pt un incepator:D

Bogdan OCC 11-11-07 20:34

Pacat ca nu alegi Xtreme, diferenta nu cred ca se apropie de 100 ron, da stiu, e mai complicat sa stai sa iti faca cineva cutia, cand o iei gata facuta, e si mai frumoasa aia de fabrica, nu?
Daca alegi varianta sa iti faci cutia, ai posibiliatea sa alegi intre bas-reflex si cutie inchisa, dupa gusturi; ai alte posibiliati.
Si daca alegi Xtreme si daca alegi Mac, nu uita setul de cabluri pentru amplificator....

phaeton 11-11-07 20:38

da...ai dreptate. si din comoditate probabil aleg pachetul asta.
cum ziceam, nu am foarte mari pretentii pt ca nu sunt foarte interesat de muzica, dar..un bass puternic da bine oricand.
chestia e ca nu sunt din bucuresti si le iau prin curier.
nu am cum sa ma duc la sediul lor sa mi le monteze mai intai sa fac o proba.
din zona unde sunt eu ...e mai greu sa umblu sa mi faca cineva cutia...si tot felul de finetzuri.
mai ales k anu asta am alte prioritati :P
multumesc oricum de sfaturi, poate pe viitor

Bogdan OCC 11-11-07 20:57

Bafta la bass atunci. :)

T E N N Y - E 28-11-07 23:28

Vreau Sa Inbunatatesc Muzica Dintr- O Camioneta Vw T4 Cu 3 Locuri Si Nu Stiu Cum.am F.f.f. Putin Spatiu Liber In Ea. M-am Gandit Prima Data La Un Woofer De 8" Dar Toata Lumea Zicea Ca Nu O Sa Se Auda Bine, Bla ,bla. Apoi M-am Gandit La Vreo 4 Boxe Ovale Cu 3 Canale(2 Sub Scaune In Cutii Aranjate Frumos Si 2 In Usi + AMPLIFICATOR). Voi Ce Parere Aveti? Alegeti O Varianta Sau Veniti Cu Alta Noua . Multumesc Anticipat

T E N N Y - E 09-12-07 02:48

Nimeni ,nimic?

Bogdan OCC 09-12-07 10:18

Vorbim pe mess, o sa incerc eu sa te ajut...
Cine zicea ca nu se aude unul de 8`` s-a gandit vreo secunda de exemplu la un JL ?

T E N N Y - E 12-12-07 15:29

Quote:

Originally Posted by b0gDaN3l (Post 1237458)
Vorbim pe mess, o sa incerc eu sa te ajut...
Cine zicea ca nu se aude unul de 8`` s-a gandit vreo secunda de exemplu la un JL ?

zi-mi id-ul . si ne auzim. mersi mult

aleyx_oltcit 16-01-08 21:57

salut...vreu si eu sa ma apuc sami iau niste aparate pt. muzica in masina...si mam tot uitat am vazut..da nu inteleg o chestie...cum e cu denumirile astea RMS PMPQ ce semnifica...si care e denumirea pan la urma a puterii difuzorului..cat de tare se aude..

All times are GMT +2. The time now is 23:02.

- Copyright 2026 4Tuning