![]() |
audi coupe quatro 1983
vreau sa cumpar un audi coupe din 1983 si nus ce avantaje poate sa-mi ofere masina si dezavantaje .pt cei care au sau au avut astept un sfat
|
Re: audi coupe quatro 1983
salut,
in 1999 am vandut un coupe 2.200 cm cubi. fabricatie 1986,dar nu quattro ci tractiune fata. am luat-o cu 196.000 km la bord si cand am vandut-o avea 287.000 km. ce sa-ti spun.... te rog sa ma crezi,cand i-o dadeam dea la a treia pe a patra, scartaiau rotile!fugea de rupea. incepuse sa pice cam multe, si pe vremea aia nu gaseai piese ca acum. i-am schimbat injectoare la greu ca bagam benzina de la PETROM. eu cred ca este cam veche, te baga in sedinte mari, si piese nu prea cred ca mai gasesti.masina ,ca si constructie, este super tare parerea mea, mai ales daca dai de un quattro.ai vreo oferta? ceva poze? |
piese se gasesc si destul de ok la pret unele iar altele exagerat de scumpe.
audi este ok . daca iti iei si ai nevoie de piese sa imi dai pm. |
5 Attachment(s)
are motor 1800 cm benzina cu carborator fata un pic busita si itp expirat de vreo 3 luni ca pret cred ca este ok 700 euro negociabil astea sunt bpozele ei ce ziceti
|
ca pret , cred ca este ok. numai ca vad ca este cam ruginita, o sa mai ai ceva bani de bagat in ea. pana la urma trebuie sa asculti ce-ti spune inima :
daca ai "drag"de ea, nu te mai gandi, ia-o! o sa ai ceva de munca, dar si satisfactia va fi pe masura. bafta ! |
masina veche dar daca vrei sa o faci o sa ai satisfactii dupa.
|
masinutza arata in realitate mai bine decat in poze . la faza cu rugina are un pic in fata ca acolo a fost botita acum freo 3 luni dar in rest nu am vazut rugina . incerc sa ma motivez si singur in privinta masini fiindca este destul de k. am acum vreo 3 mii de euro si vreau sa fac ceva deosebit cu ei . am si un golf 1 din 1981 care intradevar sia trait viata si as fii dorit sa o tunez dar am facut un calculsi vreo 2 mii intra numai pe sudura telescoape aripi fata semiaripi spate haion spate telescoape plus multe altele ca so fac in starea in care ar trebui sa fie o masina pt a incepe so tunezi si de acea mi -am indreptat privirea spre o masina mai " noua" :lol: . macar la audi nu tre sai schimb motorul ca si asa are vreo 140 de caluti si nu trebuie so sudez in exces . cred ca am so cumpar imi place foarte mult modelul si sunt constient ca ma baga in garj noapte de noapte pana o aduc la o forma la care ar trebui sa arate . daca aveti poze cu un quatro modificat vas ruga sa-mi trimiteti poze fiindca uni ma sfatuiesc so pun la punct ca la carte , ca citez : " o masina veche pusa la punct este deja un tuning , de ce vrei so strici ? " . eu sincer ias pune ceva spolere,praguri as modifica un " pic " evacuarea plusas bate aripile in afara pt niste genti mai late etc . astept sugesti
|
1 Attachment(s)
ce zici de "una originala" ???
|
E Super Vreau Amanunte Si Mai Multe Poze Daca Se Poate , Este A Ta ? Ce Poti Sa-mi Spui Despre Ea
|
varul meu a avut un audi ca asta si vreau sa zic daca o intretii este o masina f buna.si fuge de dracii o ia ;)
|
tocma petru 150 de caluti as luao si pentru cum arat .are forma aia de old sport car
nu imi plac masinile noi |
Quote:
Salutare. Dc mai vrei am eu un Audi cupe si sunt indragostit de el dar sunt pe ganduri sa il parasesc sa imi iau un 90 quattro. Dc te intereseaza cauta-ma eventual pe mail [email protected]. Bafta |
munca multa satisfactie cat cuprinde
|
Ce-ia facu ai cumparat pana la urma masina ? Pune niste poze cu ea daca da si daca te-ai pus pe modificari.... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning