Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   Membrii clubului Night Shadows se prezinta! (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/56189-membrii-clubului-night-shadows-prezinta.html)

hoinar 02-11-07 21:27

Membrii clubului Night Shadows se prezinta!

4 Attachment(s)
Acest topic este dedicat exclusiv prezentarii membrilor clubului. Mai concret a masinii pe care o au. Si pentru ca eu l-am initiat, o sa incep cu mine.

Vreo noua prieteni m-au ajutat :) si, cu ceva efort, am reusit sa infiintez legal clubul Night Shadows. Si ca sa ma "pedepseasca" pentru munca depusa pana acuma, au hotarat sa conduc clubul pe perioada urmatorilor 4 ani. Sper sa nu le insel increderea, iar planurile si visele noastre sa se realizeze cat mai repede. Sper sa avem o comunitate puternica si sa ne facem auziti... si vazuti :)

Masinuta mea e un Opel Corsa D, 1.2 80 CP. Cred ca am mai prezentat-o pe forum la un alt topic. Deoarece, momentan, viitorul membru al familiei mele isi cere cu voinicie drepturile, am amanat pentru anul urmator achizitia unei alte masini pe care sa o tunez in viitor. Asta nu inseamna ca renunt si ca, sper eu, cat de curand o sa vedeti o honda noua prin Alba :) Sa intru si eu in randul celor "normali" :)

Cateva poze cu Corsa mea...

CED 02-11-07 22:06

Re: Membrii clubului se prezinta!

7 Attachment(s)
Ma prezint si eu ----CED - Laura - bluecat----- si masina mea MR CAT de care sint tare indragostita, mai ales acum dupa ce am suferit impreuna o vara intreaga, ca sa il fac sa arate asa.

Nu e mult timp de cind am incheiat etapa modificarilor majore iar de acum o sa urmeze perfectionarile si alte multe proiecte.

Mr CAT este exact asa cum am visat, vreau sa ma bucur si sa construiesc vise pentru el in continuare.

CED 02-11-07 22:29

5 Attachment(s)
O sa va prezint tot eu un nou membru al clubului ---Florin - RS WYS ----si masinile tunate de el pina acum - prea multe sa incapa intr-un singur post si prea frumoase ca sa pun poze putine.
Il las pe el sa va dezvaluie proiectele de viitor

CED 02-11-07 22:34

5 Attachment(s)
continuare

CED 02-11-07 22:41

8 Attachment(s)
continuare

RS WYS 04-11-07 09:19

Re: Membrii clubului Night Shadows se prezinta!

Salutari la toata lumea .Eu sunt Florin mai cunoscut poate datorita masinilor pe care le-am avut (AB 77 WYS) si pe care aveti ocazia sa le vedeti si aici in cateva poze.Am id tomuta_florin .Si dat fiind faptul ca trebuie sa ne przentam masina actuala va spun ca actualmente ma dau cu BMW 530 break pe care il vedeti in poze .Initial am zis ca nu o sa-i fac nici o modificare ,eu luand masina doar ptr a avea o a 2 a masina de alergat pe drumurile patriei,dar nu am rezistat si i-am mai pus una alta(suspensie sport,geamuri fumurii,chip tuning,jante OZ-17 toli,discuri frana ZIMERMANN...).In schimb astept sa apara masinutza noua -OCTAVIA RS 2000 CM TFSI-200HP care o sa o prezint aici etapa cu etapa.

RS WYS 04-11-07 09:31

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1181115)
O sa va prezint tot eu un nou membru al clubului ---Florin - RS WYS ----si masinile tunate de el pina acum - prea multe sa incapa intr-un singur post si prea frumoase ca sa pun poze putine.
Il las pe el sa va dezvaluie proiectele de viitor

SKODA SUPERB 1.9TDI 96KW-130 CAI de fabrica.Masina a fost modificata de pe la 2000 de km la UPsolute Austria reusind sa ajung la 172HP cu un cuplu de 395N/m.Pe urma m-am ocupat de exterior - imbinand elemente Milotec si Auto Janko ,jante,stopuri ,suspensie Eibach -50mm .Pe interior am modificat un pic partea audio avand mp3 player JVC 4x52W ,toate boxele originale fiind inlocuite cu Magnat iar in portbagaj aveam un sub Magnat 1500 XTC.

RS WYS 11-11-07 16:30

Re: Membrii clubului Night Shadows se prezinta!

O sa incerc sa fac o prezentare mai amanuntita a fiecarei masini cu poze sa se vada de unde am inceput si cum am terminat fiecare masina:D

All times are GMT +2. The time now is 12:19.

- Copyright 2026 4Tuning