![]() |
Birthday Game!
ideea de baza e urmatoarea:
Luati din lista urmatoare fraza corespunzatoare lunii, zilei si primei litere a username-ului vostru. Fraza corespunzatoare lunii de nastere: Ianuarie - M-am dat la Februarie - Am sarit pe Martie - M-am impiedicat de Aprilie - M-a(m-au) batut Mai - Am facut spam cu(ca) Iunie - M-a(m-au) fugarit Iulie - Am urlat la August - Am jucat barbut cu(ca) Septembrie - M-a(m-au) stropit Octombrie - Am sa bat pe Noiembrie - Am facut sex cu <strike>Vreau sa merg la</strike> Decembrie - O sa beau cu Fraza corespunzatoare zilei de nastere: 01 - Invisible <strike>nwradu</strike> 02 - i_need_money <strike>Kitte</strike> 03 - BlackDevil <strike>seba18</strike> 04 - sNaKey <strike>silversky</strike> 05 - Sp4wN`19 06 - Ahilosu 07 - toti moderatorii 08 - toti userii 09 - fete(le) 10 - baieti(i) 11 - manelisti(i) 12 - un muc 13 - Thade 14 - rockeri(i) 15 - prosti(i) 16 - posturi 17 - rapperi(i) 18 - HellMaster 19 - houseri(i) 20 - un pantof 21 - tranceri(i) 22 - poponari(i) 23 - o gramada de rahat 24 - Sensini 25 - Raul <strike>Dani</strike> 26 - suspend-ul 27 - Mehico <strike>M1nDH4cK</strike> 28 - Osirus 29 - L!nuX 30 - THuG-Radu <strike>Cr1stY</strike> 31 - Lancelot <strike>Danny</strike> Fraza corespunzatoare primei litere a nick-ului vostru: a - pe bani. b - cu pretentii. c - ca sunt prost. d - si o sa ma arunc in cap. e - si-mi dau foc. f - si apoi ma arunc in Dunare. g - pentru acadele. h - de constipat. i - cu grija. j - ca sa ajung moderator. k - ca sa nu-mi dea suspend. l - pentru ca locuiesc in Motru. m - de frica. n - in viteza. o - de bulangiu. <strike>de jale</strike> p - de bucurie. q - de carnat. <strike>cu mana pe burta</strike> r - din cauza ta. s - cu balele curgande. t - de foame. u - de cracanat. v - cu(de) scarba. w - de tampit. x - din mers. y - cu mare tristete. z - pentru multe post-uri. Jocul nu e facut de mine, e copiat din alta parte. :-):-) |
Re: Birthday Game!
Loooooooool
=)))))))))))))))))))))))) M-a(m-au) fugarit baieti(i) cu balele curgande. |
M-am impiedicat de toti moderatorii pe bani. =))
haahhhaahhahah =)) |
M-am impiedicat de
Sensini de constipat :tenisclap foarte tare :tenisclap mdah... |
n`are nici un sens la tine =))
''Fraza corespunzatoare zilei de nastere" cred ca sunt useri de pe forumul pe care l`ai luat.. :-? |
Am urlat la
Posturi Cu Grija HMM...nasoala a mea ..!!! |
Noiembrie - Am facut sex cu
07 - toti moderatorii m - de frica. Mai nasol de atat nu se poate ? (ziua de nume) O .. ba da :( Noiembrie - Am facut sex cu 08 - toti userii m - de frica. Jocu asta e naspa ! NU MA MAI JOOC :LOL: |
M-a(m-au) fugarit / o gramada de rahat / cu(de) scarba.
=)))))) so nice... |
M-am dat la toti userii k sa nu-mi dea suspend.
Prea tare. am facut-o ca sa-mi de ban :twisted: |
O sa beau cu Ahilosu ca un prost.
da cinei ahilosu??:shock: |
Octombrie : Am sa bat pe
05 : Sp4wN`19 W(lady) : de tampit. |
Quote:
Ahilosu e admin pe linkmania de fapt toti sunt jucatori de cs:-) |
Am facut spam