![]() |
Saturn Super Sky
6 Attachment(s)
Saturn Super Sky Proiectul Saturn Super Sky prezent la Sema este realizat in Canada si se spune ca realizarea lui ar fi durat aproximativ 10000 de ore de lucru. |
Re: Saturn Super Sky
foarte tare masina.......nota 10 designului ***urist........
|
arata demential..is curios dak si performantele sunt pe masura
|
Super tare masina.Insa in poza a 4-a,cea in care se vede scaunul pare destul de prost lucrata la imbinarea dintre capota de carbon si chederele de la usa,pare un defect destul de vizibil ori asa se vede in poza.
|
:D marfa
super motorul d p corvette montat central,tre sa fuga bine rau,designul este reusit |
10000 de ore de munca pt ce?
imbinarile sunt kiar de tot ***-ul..daca va uitati mai atenti o sa vedeti k nu mai arata atat de bine..cel putina 4-a poza e groaznica..parca ar fi parte dintr-o caruta din fibra de carbon.. la prima vedere arata bine..la a doua nu :) |
bestiala masina8)
|
varu' din sua al lui GT(opel)! dar mai frumos este gt>parerea mea + calitate germana !
|
Quote:
|
la naiba:))
|
Arata foarte bine, chestie pe care o zici mai rar la masinile americane.
Nu seamana deloc cu GT, poate doar din fata, daca ai imaginatie. |
de departe arata super, dar de aproape imi plac doar jantele si culoarea!
|
am citit despre aceasta fabuloasa masina, cert este ca primu lucru care ma atrage este culoarea:D , verdele e slabiciunea mea;) , doar ca la acest proiect fiind una unica. Frumos lucrat iar interiorul este de-a dreptul SF sa zic asa fiind unul cu enspemiii de ceasuri, lcd, .....;)
|
saturn ce dreq?
din aceasta mashinutza doar cutia shi motorul..... in rest......kk GG doar motorul cat face...... LT! generatzie veche insa...... puternica cred ca a fo`shi pe la "camaro" aja ceva |
am vazut masina asta in realitate si este extrem de reusita.
Lucrarea e excelenta si nu e de mirare ca s-au pus atatea ore de munca in ea. Propietarul a facut anul trecut un Solstice in acelasi gen. Dar ma rog, tre sa-si dea romanasii experti cu parerea din cateva poze. Si pt istetzul de mai sus Saturn Sky , invarianta stock (nu asta din poze) este EXACT una si aceeasi cu Opel GT, sigla difera. Opel GT de fapt, a aparut mult dupa SKY, si este un SKy rebadged Opel si nimic mai mult. Solstice este si el aceeasi masina dar deisgnul interior/exterior difera. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning