![]() |
ce modificari as putea sa fac la motor 2000 V 6?
salut! am si eu un capri MK1....am pus pe el un motor de 2000 V 6!...ce putere are el asa fare modificari?...si ce modificari as putea sa fac la acest motor?....cati cai putere as putea sa scot din acel motor?...ce sa modific???
|
Re: ce modificari as putea sa fac la motor 2000 V 6?
In mod normal are 90Cp. Ce poti sa-i faci? Ce vrei tu si cat te tine buzunarul: carb. mai mare cu filtru direct pe el, evacuari sport (serpishori si alte alea), alesare cilindri si pistoane mai mari, valve marite, alt ax cu came......
Dar mai bine vezi www.burtonpower.com , macar asa, ca sa-ti faci sange rau:-) |
nu strica orzul pe gaste cu motorul. pe burton nu gasesti piese de performanta ptr. 2.0.
eu am pus injectie de la 2.8 pe el, serpisori...dar nu m-am dat inca cu el. DAR.....asa cum e el, cu -un carb de 2.8 ,38/38( tu ai 32/32), -serpisori, -o pompa de benzina electrica dar de 0,4b(au pe oldcars.de), -mai dai jos elicea de pe pompa de apa(pui un ventilator electric), satisfactia e garantata. vrei mai mult: -plaenizezi chiulasele cu 0,5-1 mm -pistoane duse la r3(84mm cred) sa nu pui arborele de la 2.3 (are aceiasi cursa de 6 cm,difera pistonul de 90mm) -supape de admisie de pe 2.0 in linie, (cred ca sunt mai mari) -arcuri supape intarite (burton) -eu cred ca merge axul came de la 2.8 carburat -rampa cu 3 carburi (peste 1000 euro :D) -racire cu metanol -pompa de ulei debit marit -racitor de ulei -si ce-o mai fi, dar nu cred ca treci de 120-130 c.p., asa ca regleaza-l impecabil, ajuta-l pe evacuare si admisie si satisfactia e garantata |
mi-o zis userul Ford_V6 acum o luna si ceva cum ca ar avea el inca un carb weber 38/38 sincron de vanzare
deci date de contact: 0722286902 id de Y mess liviu_redline |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning