![]() |
Fox Marketing Altima Coupe Turbo
5 Attachment(s)
Fox Marketing Altima Coupe Turbo@ SEMA 2007 Fox Marketing Altima Coupe, realizat de TurbochargersCom, dispune de un motor V6 (seria VQ) de 3.5 litri, pe care s-a montat un turbo kit de la Artisan Performance Turbo ce include turbina Turbonetics GTK650, wastegate "Evolution", blow-off "Raptor" si intercooler Aristan (26x10x3inci). dezvoltand astfel o putere de 450 de cai putere. |
Re: Fox Marketing Altima Coupe Turbo
arata tare si jentiile is tare reusite si se portrivesc cu masina
|
Masina americana...urata...si i-au pus atatea sub capota pt. 450 de cai.
|
japan style:X::X:X i love it. respect ptr neamul japonez si ptr ceea ce fac.apropo lucreaza la un altfel de internet ce va merge mult mai rapid si unde vor fi mai putini virusi
|
da de cenu zic ca e facut pe un skiline modelu nou si motoru e ala vechi de pe 350 z ma lasa rece
:twisted: |
Mie imi place modelul ii "agresiv" !
|
asta nu-mi place la Nissan... acelasi motor de pe 350z, poti sa-l pui pe aproape toate masinile lor, inclusiv Altima (masina relativ ieftina).... care mai e farmecul la 350Z cand pot sa am acelasi motor pe vreo 5 alte masini? nu stiu, doar parerea mea...
cred ca ce e asa spectaculos la proiectul asta e cum au fabricat sistemul turbo, pentru ca dupa cum vedeti nu e pic de loc sub capota, si l-au montat unde probabil era bateria inainte... Altfel, pentru ala care a zis ca are prea multe sub capota, as vrea sa-ti amintesc ca e vorba de SEMA, unde toata lumea incearca sa vina cu ce e cel mai "over the top" |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning