![]() |
Kleemann GTK
2 Attachment(s)
Kleemann GTK - are la baza un SLK 55 AMG |
Re: Kleemann GTK
Zici ca e rx8 cu faruri de cls si stopuri de sl
|
Seamana mai mult cu o japoneza.
|
1 Attachment(s)
stopurile sunt de CLS :-)
oricum masina este doar un concept, cei de la Kleemann declarand ca acesta nu se va transforma in masina de serie ;) |
poate gresesc dar stopurile imi par asemanatoare ca a unui ford mondeo dar modelul vechi
|
masina n-arata rau iar performantele ...HOT
|
mortala in orice car si mai ales la performante,pacat de limitare :(
|
Quote:
|
Nu inteleg rostul acestui concept, mai ales ca nu va fi produs niciodata in serie... Au vrut sa arate ca se poate face o masina din altele 2-3? :?: :shock: :rolleyes2
|
arata cel putin ciudat . O masina care seamana cu alte 3 sau pare ca e facuta din alte 3 masini e kitch . macar dak ar fi semanat doar cu slk dak are la baza slk
|
sincer mie nu imi place ca design ca performante bravo prefer un skyline r34 drift editiom
|
e tare masina imi place mult
oricum masina e un concept liniile astea o sa se regaseasca in urmatoarele modele |
bah bd fan passat lasane in pace
cum iti permiti ma tu nenorocitule sa zici ca e un kich bah nu te mai juca ma cu cuvintele ratatule |
Quote:
|
Masina nu arata rau(dar nici bine),iar ca performante e OK.
@Ulyse:cum iti permiti sa faci pe cineva ratat,cand tu habar nu ai ce cauti aici si esti una dintre cele mai enervante persoane de pe forum(alaturi de limuzina),si ai cunostinte in domeniu 0(zero)!Meriti un BAN permanent:!: PS:si nu as prefera Skyline R34 Drift Edition in locul asteia decat daca as fi ceva campion Mondial la drift,altfel o ai degeaba,poti decat sa te uiti la ea;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning