![]() |
E30 - 325 Akr
6 Attachment(s)
salut am sa pun si eu cateva poze cu ursu pe care il detin de un an si jumatate
|
Re: masina mea e30 325
7 Attachment(s)
alte poze cu ursache sper sa va placa:D
|
mie-mi place,e altceva, nu ti-au crapat imbinarile pana acum ? faptul ca ai legat spoilere de masina si pragurile si tot
nu au crapat de la gropi si alea ? anyway ce motor ii pui ? tot 2.5 12v ? si eu vreau sa ma apuc s-o desfac pe a mea .. tinem legatura ca presimt ca . .atat eu cat si tu o sa ne tot inpotmolim ... :) multa bafta |
3 Attachment(s)
nu boss uite motoru pe care il pun si impotmolit eu sunt deja si barile nu mi s au carapat la imbinari dar se mai crapa bara pe fata cand mai dau de pietre cu ea si cel mai mult partea din mijloc a spoilerului e dar asta e
|
nu e rea...e intr-un fel masina pacat ca nu vii pe la intalniri sau chestii de genu...
|
aa si am uitat sa zic asa am luat masina cu spoilerele si pragurile lipite
|
salut . akum cu arata masina . ca in a2-a seria de poze . daca da sa sti ca este mult mai bine cu spoilerul tot la o culoare . da cam aiurea cu mijlocul negru .
salut .bafta cu motorul :-P |
Quote:
|
Quote:
|
ce curat e motoru :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si acum la ora actuala masina arata cam asa dar mai multe nu arat ca il las pe domnu gabitza 323i sa spuna si sa arate mai multe
|
Quote:
|
Quote:
|
cat te-a costat motorul ? stiu ca sunt offtopic dar cam pe la ce bani se invarte un 2.5 12v tzipla ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning