![]() |
Cielo Timp 0-100km/h
Salutare.....deci, scurt si la obiect: anul, varianta motor (8v, 16 v, GPL), Kilometri! Incep eu 2004 1,5 8v gpl 0-100 13.02 secunde:D pe benzina!..precizez ca are 160 de mii in bord! RESPECT8)
|
Re: Cielo Timp 0-100km/h
FOSTUL CIELO PE CARE LAM AVUT fab ''95 1.5 8v benzina 12.5sec dupa calculul meu
|
bunn timp.....bine ca la tot ce incercam noi sa facem se mai adauga o eroare de kilometraj (destul de mare) plus erori umane..(cronometru)...!
|
Quote:
ON TOPIC cand aveam 85.000 facea 13,2 - 13,4 dupa ce i-am calat motorul la 87.000 si au intervenit niste modificari pe acolo la chiuloasa si arcuri supape facea suta in 11,5-11,8. nu stiu cat de relevanti erau timpii k eram cu inca o persoana in masina si cronometrul era cel de pe telefon :) |
am un cielo 1.5 16V din noiembrie 2003 si am luat 100 in 11.9s (mai multe incercari) si mai eram cu o persoana in masina care cronometra la tel
eu cred ca-s masini bune,dar consuma mult |
ma mir tata are un cielo 1.5 8v fab 2006 shi de vreo 2-3 ori l-am incercat amndoi sa vedem shi cronometrat cu telefonul iasa sub 11 sec.schimbat numai in 6300-6500 rpm trage de moarte shi ca viteza pana in 180 e ghiulea dupa aia mai greu dar acul a fost pe 200(scuze de off topic) respect ceao
|
nush de ce spunetzi ca dohc 16 valve e superior pt ca tata s-a dat pe dealul negru intre valcea shi pitesti cu un dohc asta vara shi nu a avut ala ce sa-i faca se tzinea de noi dar mai mult de atat nu a putut shi pe demaraj in depashisri shi pe drum drept la fel.atunci chiar m-am convins ca trag la fel mashinile...(ps cand am luat mashina noua directorul de la reprezentantza a zis ca e 16 valve dar niste vecini mi-au zis ca nu e shi asha cred shi eu ca nu e pt ca nu scrie 16 valve nicaieri pe motor):D scuze ca e off topic dar am vrut sa-mi zik parerea shi ce am constat eu.ceao
|
Ovy, motorul dohc, cu 16v, e superior celui ohc... are ~10 cp in plus fata de 8v, la o greutate aproximativ la fel. nu neg ca nu l-a facut tatal tau pe ala, dar poate masina mergea prost, sau soferul era mai slab... sau poate si tu ai dohc. in ce an e fabricata?
|
mashina e 2006 fabricatzie luata noua in rest ce pot spune e ca din prima mie de km a luat 160 si ca pana in o mie de km s-a dat la ea grav de demaraje si probabail de asta trage bine nush ce sa zik poate voi stitzi mai bine oricum ce am vauzt eu pana la 160 e racheta intre 160 shi 180 mai incet un pik shi dupa 180 cam greutz dar ia 200 fara probleme. asta e eu va spun ce am vauzt cu ochii mei pt ca sincer nu as aveea nici un motiv sa va mint in primul rand ca mie nu mi-a placut f tare cielo shi in al 2-lea rand pt ca sunt constient ca cielo nu e super mashina.oricum e buna shi eu unu is multzumit de ea pt ca am comparat-o cu maushini straine multe si pe drum si pe sprint (sunt destui care se injecteaza in tg-jiu la semafoare sau la viteza) si e campioana.Daca ar fi sa o vand as da-o dect pe o msina de pete 130 de cp diesel shi una de peste 110 benzina pt ca desi are 80-90 de cp (depinde de motor) da clasa la multe mai puternice. scuze scrisei un roman dar asta am avut de zis.respect all.ceao
|
Quote:
|
sincer sa fiu am fost putzin baut cand am postat dar daca e asha abtine-te ca iti iau 10 000 de euro nush ce cielo ai avut tu dar acul la al meu a fost pe 200 shi nu ma poate contrazice nimeni.de la 160 un pic mai greutz dar ia 180 repejor ,iar de acolo greu dar se duce pe 200 .ceao
|
aa shi app nu tre sa dovedesc la nimeni nimik cine crede bine cine nu nu shi gata.eu stiu ca nu mint shi in rest nu ma intereseaza.pa
|
m`am dat cu un cielo stock cu loganu asta nou pe 380 metri si am ajuns cu jumate de masina.
cielo`ul era a unui vecin de la firma si loganul era a altui prieten proprietate personala. cielo`ul era din 97 loganul din 2007. diferenta de tehnologie de 10 ani. cielo`ul nu s`a facut de rusine. si daca tu toba, filtru, chip mai mult de 160 nu putea inseamna ca era varza(fara suparare) a meu 8v ii dau 200 pe ceas si cand am fost in franta acuma 2 ani i`am dat pe autostrada de l`am prafonat in 5. la 200 aveam 5500rpm. si in 5 plafoneaza la 7000. fa calcul matematic vezi ce viteza iasa apoi scade vreo 10% sa zicem marja de kilometraj. oricum peste 120-130 rar ma duc. in fine ovi_cielo i`ai dat 200 zici nu? si ai condus cumva tu sau sau de unde sti ca aveai 200? |
Dacia, ai eroare la ceas... mare :) La 180 aveam ceva peste 5500 ture, am si poze la "viteze maxime cu cielo" ;) Pana in 160 km/h se duce, peste... cam greu, dar urca. Eu mai mult de 185 nu i-am dat.
|
A mea mashina e luata noua in 2006 si are decat 15 000 de km pt ca zilnic nu face mai mult de 10-15 km shi in rest asha vara in vacantza shi la sarbatori ia cate un drum mai lung.oricum la drum lung ii da tata forja ca cica sa nu i se infunde catalizatoru ca merge cu ea zilnic cu viteza mica.Eu nu cred ca da kilometrajul eroare mai mult de 5 km/h avand in vedere ca e noua shi are atatzia km. Oricum la 180 km/h avea 5100 rpm shi la 200km/h avea 5600 si eu cred ca indica bine.bye
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning