![]() |
Ford Fiesta e o masina buna ?
As vrea sa achizitionez un ford fiesta din 2004-2005 pe benzina in 5 usi si nu stiu daca e o idee buna.
Poate imi dati si mie un sfat cam la cati bani se vinde si daca se merita. Ce stiti despre acest model? Va multumesc anticipat!!! |
Re: Ford Fiesta e o masina buna ?
Apropo de un renault symbol ce ziceti? Astept...........
|
depinde acum si d e bugetul de care dispui !!!
|
ren symbol nu stiu sa fie peste fiesta decat poate la volum portbagaj si eventual sa fie un pic mai ieftin sh.. in rest.. nu stiu ce sa zic..testeaza-le pe ambele si fa-ti o parere despre fiecare..
|
salut!referitor la ford fiesta...e o masina super privind raportul calitate-pret(parerea mea).Are taica'meo una,dar diesel...consuma 4.5%. nu shtiu nimic.Are 90000 km la bord,dar nu a avut nici un fel de problema,nimic major de schimbat,dar a facut reviziile si la 10000 d km(masina d firma):)....
sper ca ti'am fost de ajutor.pa:lol: :lol: |
Am un buget de 6500 E, cam ce fiesta as putea gasi cu acesti bani si pe unde ?
|
Nu cred ca symbolul e mai ieftin decat fiesta sh......sau este?
|
Fiesta are ambreiaj hidraulic, are un prieten si cateodata(rar) nu ii intra in marsarier.
Renault..spune tot ..service scump si de ***...Plus ca s-ar putea sa fie facut la turci....nu stiu sigur asta. |
so....despre ambreiajul fiestei...daca mergi normal cu ea,fara burn'out'uri ai sanse mari sa te tina....cand intra greu bagi in treapta 1,.apoi reverse si merge....puncte slabe...vopseaua sare rau p la praguri...pana la tabla...capota s'a indoit in urma inchiderii(nu trantita)...plasticul bordului e cam aiurea...am 190...pe locurila din spate nu pot sta..dau cu capul de plafon si ma deranjeaza manerul d l geam la genunchi...dar dieselul are un sprint sooper....cred ca face nissanul primera '97 al maica'mii...:sad: ..sa fii atent daca iei fiesta sa nu fie vreun taxi francez(culoarea alba)..sunt la moda sa fie aduse si umblat la km....in rest...e ok masina
stima |
Stiti cumva daca este scumpa intretinerea la fiesta si daca piesele cad repede?
Va rog lamuriti-ma si pe mine. Multam!!!!! |
so...fiesta lui taica'meu e din 2006(anul de fabricatie) si are aproape 90000 km....revizia costa cu totul cam 700 RON(dupa spusele lui).Pana acum nu a schimbat nimic inafara de ce se schimba la revizii(filtre..ulei...etc)..
Cu stima, Tudor Balanean |
Clio e bun dar scump la reprezentanta :x Exemplu: distributia la Renault vreo 2000-2500 RON , daca nu o faci la ei si cumperi piesele 500 RON + 350 RON "manopera".
Placute 140 RON, ulei + filtre =250 RON* *preturile nu sunt valabile la service Renault:lol: Cat despre fiabilitate.....nu am schimbat decat cele prezentate mai sus + 2 cauciucuri intr-un an ( si e masina sotiei ;) ). + raport foarte bun calitate/pret, consum fff mic, spatiu suficient, casco ieftin. - intretinerea la reprezentanta Renault ffff scumpa Deci as alege in functie de nevoile tale ..mai mult spatiu Renault, mai putin Fiesta. Ca la 6500 nu cred ca o sa gasesti Clio in garantie deci nu o sa te talhareasca si pe tine reprezentanta :lol: |
pana in 10.000 E ce masina noua gasesc?
|
ma gandesc ca singura oportunitate este logan
|
altceva...........fara logan...mai bine stau cu solenza mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning