![]() |
O dacie ciudata
Am vazut acum vreo 2 ani in Saturn cum a trecut pe strada o dacie care nu cred ca s-a fabricat vreodata. Era o dacie 1310 breack dar mai mare ca dimensiune si avea tot 4 usi insa intre cele 2 usi care sunt pe o parte era un spatiu mare cat inca o usa, ca la limuzice. Sunt curios ce a fost cu dacia aia. Nu cred ca putea sa fie tunata pentru ca nu aveau cum sa o tuneze incat sa ii mareasca caroseria dar sa ii pastreze aceiasi forma si sa o mai si lungeasca cu spatiu pentru inca o usa. In plus, daca prin minune o tuna unu sa arate asa cred ca totusi i ingrijea umpic dar asta nu era ingrijita, nici macar spalata. Nu avea spoilere sau alte alea folosite la tining. Sunt curios daca a mai vazut cineva dacia asta.
|
Re: O dacie ciudata
daca acea dacie avea culoarea alba este acea de care zic si eu !!!
era una in buc. acum citva ani alba si din cite imi aduc eu aminte masina aceia a fost salvare pe vreme lui ceausescu apoi a intrat in posesia unui vecin de strada cu mine si de atunci la 2-3 ani dupa nu am mai vazuto ,dar am ramas si eu socat cat era de ciudata si in interior si exterior daca nu ma insel a fost postata si la sectiunea kitch auto |
am vazut si eu la SV ceva de genul ala, una de culoare albastra, ingrijita si frumos facuta...mult mai lunga ca cea obisnuita....
|
Mai este una in Bucuresti de culoare verde. ;)
|
1 Attachment(s)
Sursa: Revista Autoshow, Nr. 21, 25 Octombrie 2007.
|
Re: Cine vrea "MUSCLE"?
Quote:
totusi..ce motor de Alfetta are? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning