![]() |
Oradea - 22 mai 2005
9 Attachment(s)
Salut. m-am gandit sa postez cateva poze pt cei care nu au reusit sa ajunga la evenimentul de la oradea din 22 mai iar cei care au aujuns si au facut poze sau filmulete ii rog sa faca acelasi lucru. comentariile sunt bine venite. bafta
|
9 Attachment(s)
si mai multe poze
|
8 Attachment(s)
iar poze
|
:woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo: This iz da shit maaaan :lol: suuuuuuuuuuuuper tari..imi pare rau ca nu am fost si eu acolo :( :roll:
|
eu am fost...masini de te lua capu'macar supra din f&f a fost belea....si fete si admosfera....demonstratiile au cam lasat de dorit....lume foarte multa....intr-un cuvant a fost ok....nu am timp acum sa postez cateva foto dar cei care ma cunoastetzi sunati-ma si va dau cu cea mai mare placere sidiul!!!pa pa!!!
|
in mare a fost beton , dar la capitolul organizare a fost de tot ***ul. de parcarea \"special amenajata\" dupa cum spuneau organizatorii nici nu mai vorbesc. sunt si acum o gramada care plang dupa spoilere, praguri si tobe.......poate ei ziceau ca e amenajata pt Hummer. :D . Nu a fost nici o programa sa sti si tu care cum incep pe acolo, imposibilitatea de a cumpara accesorii. Pacat pt ca se putea face la un nivel mai ridicat.
|
5 Attachment(s)
poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning