![]() |
Logan 1.6 8v ,tuning motor
Am sa va cer putin ajutorul cu niste pareri.Am prins o castana cu un logan de 1.6 8v aproape 90 cai la 2000$,masina are 3 ani si e in stare destul de buna,are 120000km.
Vreau sa investesc ceva in motor adika vreau sa ii cresc puterea.M-am gandit sa ii montez o chiuloasa 16 v, dar nush daca gasesc undeva sa cumpar asa ceva si eventual un compresor,cip tuning pt ca la turbo nu pot sa ajung deoarece e prea scump si nu stiu daca sunt pentru logan. daca stie cineva unde pot gasi aceste piese si cam la ce preturi sunt,multumesc |
Re: Logan 1.6 8v ,tuning motor
Pentru chip tuning poti cauta aici: https://forum.4tuning.ro/208-zona-comerciala-timisoara-bazar-servicii-talcioc/12386-chiptuning-obd-flashtuning-powerbox-diesel.html
Da-i un telefon omului. A mai facut Logan 1.6 ;) |
si chiuloasa 16 valve gasesc oare? si un kompresor eventual?
|
Quote:
|
gashca auzi la astia !:))
|
Nuu, n-am zis :D
|
chiar nu exista compresor pentru logan???? hai mah! nu se poate! trebe sa existe!
|
Exista compresor la Elia, ai 136 de cai si costa 4500 de euro. Mai vrei:?:
Chiulasa de 16v mai bine uit-o ca e prea complicat. |
Cum bine mi-a zis si mie cineva "Nu are rost sa bagi bani in tuning la masina asta. Ai plecat de la o platforma gresita!" :)
|
eu ma gandeam sa bag pana in 2000$ in motor ca mai vreau sa o aranjez putin si nah...da nu sa tau 4500 pe un turbo:O...si pt 136 de cai,ar fi buni si aia da la banii astia nu merita.
ms pentru raspunsuri,astept mai multe pareri ca dacas asa de scumpe piesele pt motor la logan pic si nui mai fac motoru il aranjez doar putin exteriorul si il marit:P |
Vezi k stii?!
|
Loganul 1.6 are 90 de cai eu zic ca ii suficient pt masina si caroserie , mai bine ai investi bani in tuning exterior . Bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
Gizas Craist... ce citesc aici...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning