![]() |
Vand Opel Vectra A
Opel vectra A, 1600cmc, 55kw, an. fabr. 1992, 170.000 km reali
inchidere centralizata, alarma, servodirectie, servofrana 4 geamuri electrice, trapa bipozitionala, 4 tetiere proiectoare ceata, faruri reglabile electric cd-player Pioneer stare buna atat optic cat si tehnic, masina ingrijita evacuare sport "full-inox" cap-coada, stopuri negre, eleron masca fata GT, geamuri spate si luneta foliate, praguri sport amplif. Twister 500watts + tub Raveland 400 watts optional - jante BBS 15"+cauciucuri sport dunlop 195/50/15 masina se vinde cu jantele de tabla originale |
Re: Vand Opel Vectra A
arata Cum..si se cere Cat?
|
o poza o gasesti la "my photos" la profilul lui
un schimb cu un bmw din 1997?...da un click pe semnatura;) sau un pm |
aia am gasit-o de la inceput..dar nu cumpar nici o masina dupa asemenea imagine..de aia am cerut pozne :wink:
|
nimeni interesat.....3500 e pretu'....
ce naiba....nu mai au cautare opel-urile ca-s destul de bune masinile dau si la schimb cu vectra turbo....plus o diferenta considerabila daca arata bine masina:D |
nimeni interesat?:D
|
21 Attachment(s)
ceva poze:)
|
cam multe UP-uri la intervale mai mici de 2 zile..grija la fault-uri din partea moderatorilor :wink:
|
da?...scuze n-am stiut:D.....n-am mai postat pana acum cateva zile.....nu stiu inca cum merge treaba pe aici:)
|
am vazut k esti pe la inceput :-P
uite regulamentul :arrow: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/16576-reguli-citit-postarea-anunturilor.html |
nu e nimeni interesat de un Opel frumos?:)
|
uuuppppp.....ceva oferte?....sau combinatii....cu un vectra turbo as prefera
|
uuuupppppp.............
|
Opel vectra A, 1600cmc, 55kw, an. fabr. 1992, 170.000 km reali
inchidere centralizata, alarma, servodirectie, servofrana 4 geamuri electrice, trapa bipozitionala, 4 tetiere proiectoare ceata, faruri reglabile electric cd-player Pioneer stare buna atat optic cat si tehnic, masina ingrijita evacuare sport "full-inox" cap-coada, stopuri negre, eleron masca fata GT, geamuri spate si luneta foliate, praguri sport amplif. Twister 500watts + tub Raveland 400 watts optional - jante BBS 15"+cauciucuri sport dunlop 195/50/15 Pret: 3500E |
uuuppp.......ceva oferte?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning