![]() |
(Constanta) ChipTuning pentru o gama variata de autovechicule
Realizăm cu profesionalism şi seriozitate Chip-tuning şi remapare prin OBD de o calitate superioară pentru aproape toate autoturismele cu ajutorul unei aparaturii de īnaltă performanţă la un preţ competitiv:
Īntre 150Euro şi 350Euro īn funcţie de tipul de calculator,motor şi anul fabricaţiei. De ce chiptuning? - un raspuns mai bun īn pedala de acceleraţie - o acceleraţie mai rapidă şi liniară - un consum mai scăzut de carburant Deasemenea EXCLUSIV pentru mărcile AUDI/VW/SKODA/SEAT: - Diagnoză computerizată (Test Motor,Injectoare,Turbină,Debitmetru,ABS,ESP etc.) - TEST Kilometraj! NU cumpăraţi fără să testaţi! Majoritatea masinilor din targuri NU au km REALI sau fie au probleme majore la Motor sau alte componente. Contactaţi-ne si NU VETI REGRETA!!! Telefonic: 0723.152.294 (Adrian) On-line: smokye05 (yahoo! messenger) |
Re: (Constanta) ChipTuning pentru o gama variata de autovechicule
O astra H 100 cp 1.7 cdti la cat ajunge si cat ma costa?
Ce firma iti face mapele? |
Chiar acum cateva saptamani am facut o Astra 1.7 cdti de 100cp asa ca ai si feed-back.
Baiatul este foarte multumit de masina, poti lua legatura cu el daca esti interesat. Dupa operatiune se ajunge undeva la aprox. 130CP si 300NM. Pretul este de 250Euro pentru acest model. |
Pentru o vectra B 2.5 v6 167cp `97 cam unde pot ajunge cu ea si cat ma costa,cu chip?
|
Nu mi-ai raspuns de unde iei fisierele tunate...Apropo ,cum se numeste hardware-ul?
Te intreb deoarece am o oarecare neincredere in tunerii din Romania, care fac ceva fara sa stie ce se intampla acolo. As dori sa intru in contact si cu baiatul cu astra,daca stii cum dau de el ti-as fi recunoscator...ThX! |
Citirea/scrierea soft-urilor se face cu ajutorul unei interfete ByteShooter.
Softurile sunt super ok! Da-mi un add pe mess si stam de vorba...te pun si in legatura cu baiatul cu astra... ne vedem 1data sa vezi cum merge masina. Pentru Vectra B 2.5 o sa ai un raspuns MAINE. |
Up! Up! UP!............
|
up ....2008
|
... nimeni interesat de un soft performant?
|
proaspat chipat .. am un 525d 163 cp stock ... cu chip ... sky is the limit .... bravo ct-87-ady ... sunt super multumit ... am bagat pe multi in ceata ....se simte diferenta si chiar e de calitate .... faceti treaba buna. chiar aseara se umfla in pene un 330d cu chip ... zicea ca are 240cp ... si i-am cam dat-o din toate pozitiile ..... asa ca daca vreti ceva de calitate ducetiva la ct-87-ady ca stie ce face
P.S. astept posesori de 530d stock ... sa vedem ... |
Anunt Valabil!
|
suuus
|
pentru un e 36 320i 24v vanos cam cat m-ar costa shi la ce performate il poti duce?
|
250euro
Un surplus de 17cp si 35NM. |
salut,
pt un golf 3 gti - 150cp, an fabr 1995, tip motor 2.0 16v - cod abf da te rog PM ca uit sigur ca am postat aici.... brgds, edi |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning