Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Service-uri auto(schimb de piese,distributii ,folieri etc) (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/55541-service-uri-auto-schimb-piese-distributii-folieri-etc.html)

baxterianul 26-10-07 23:43

Service-uri auto(schimb de piese,distributii ,folieri etc)

Sa facem un top al service-urilor din Iasi,incepand de la vopsitorii,tinichigerii,schimburi de ulei,distributii,folieri auto omologate,schimb de parbrize,magazine de piese auto si care cunosc pot afisa si preturi, etc.Care cunoaste vreun mecanic bun,ai poate face reclama aici.:D :lol:

AXEL_SS 20-02-08 11:02

Re: Service-uri auto(schimb de piese,distributii ,folieri etc)

Service AFA(Autos fur Alle) pe in Canta. Au si vopsitorie calumea + cuptor de uscare. Seriozitate si promtitudine.

D3m0N 20-02-08 21:58

Auto CDServ de la popas pacurari... in tinichigie si vopsitorie... sunt cei mai renumiti din iasi ... din ce am auzit ... lucreaza super mijto si din ce am vazut numa masina de masini s`au reparat aici

ZyZ 21-02-08 06:50

Ei, mai repara si Vectra B, nu numai masini de masini :-P. Au lucrat binisor, dar mi-au lasat impresia unor preturi marisoare.

D3m0N 21-02-08 15:13

da ce`i drept au preturi ... da fac si la negru :-$ stiu ... de masini am vrut sa zic ca nu repara dacii si alte chestii:)) adika n`am vazut

D3m0N 22-02-08 19:04

Ajutati`ma si pe mine va rog... dak puteti sa`mi spuneti niste parcuri de dezmembrari de prin iasi ... va rog mult:(

CRyS` 23-02-08 08:26

In Letzcani, in Tomesti...

Sorinaccio(is84bat) 29-08-08 20:39

Salut.Ajutatima si pe mine va rog...daca stiti cumva unde imi pot schimba tapiteria interioara...de fapt cupola:P.Mersi

GAby645 30-08-08 20:45

Quote:

Originally Posted by Sorinaccio(is84bat) (Post 1722531)
Salut.Ajutatima si pe mine va rog...daca stiti cumva unde imi pot schimba tapiteria interioara...de fapt cupola:P.Mersi

daca spui si la ce tip de masina ...

Sorinaccio(is84bat) 31-08-08 22:01

un opel astra gsi model 94:)...multzam anticipat

modelu cu hayon:P

fan_iasi 11-09-08 17:07

AGER Service Iasi - profesionalism si experienta.
eu recomand pentru problemele legate de parbrize si tot felul de geamuri auto AGER Service Iasi. Sunt baieti buni si la foliere si aplica o folie noua, MADICO.

RaQ 23-09-08 17:16

un service autorizat opel in Iasi stiti?

shamir 25-09-08 14:13

Nou Service Auto in Iasi care se ocupa cu Foliere Geamuri Auto Omologate R.A.R. si montari Inst.Xenon la cele mai mici preturi din Iasi in Bucium langa Dacia Service se ofera 7 Ani Garantie .

shamir 29-09-08 13:26

Cateva masini foliate de mine:d

10 Attachment(s)
Pt membri comunitatii 4tuning fac reducere 15% la montaj Folie si Inst.Xenon va pun cateva poze din relizarile mele. Relatii la Tel.0744.730.956 sau mail ,messenger [email protected]ice-ul e in Bucium langa Dacia Service

zalexxx 10-03-10 13:20

Re: Cateva masini foliate de mine:d

Quote:

Originally Posted by shamir (Post 1783016)
Pt membri comunitatii 4tuning fac reducere 15% la montaj Folie si Inst.Xenon va pun cateva poze din relizarile mele. Relatii la Tel.0744.730.956 sau mail ,messenger [email protected]ice-ul e in Bucium langa Dacia Service

mai e valabila oferta? daca da, cu ce folie si cat costa pentru un suzuki swift 2009?

All times are GMT +2. The time now is 10:25.

- Copyright 2026 4Tuning