![]() |
Masina mea : Opel Corsa
6 Attachment(s)
Salutare corsarilor din toata Romania. Sa vedem ce si cum mai facem la Corsele noastre. deocamdata ceve din pozele mele !
|
Re: Asta-i Corsa mea !
arata bine...
auzi de cat e a ta 1,2? sal |
Nope....a fost 1.0 acum are motor de Calibra de 2.0 !
|
tare...ai mai facut modificari la ea? dak da pune pe site sunt curios. Eu tot corsa am e corsa b din 96 dar din pacate nu am apucat sa fac mare lucru la ea...
|
pai ce sa zic ?
jante pe 15 Wolfrace Black Suzuka race si anvelove 195/50/15 eleron Lester motorul ti-am zis Calibra 2 L .....2000 euroi Muzica amestecata dar de cea mai buna calitate..SONY>>>MTX>>> geamuri negre spate si urmeaza in primavara KIT-ul de la ZENDER mai vb |
Quote:
pune si tu poze ca sa vedem si noi ca yo unu sincer nu cred. BTW : sony se exclude din categoria cea mai buna calitate in car-audio :) |
uite ca la asta nu m-am gandit.....sa pun si poze cu motorul, dar se aranjaza ca doar este pus la voi in Bucuresti. Apropo...ce inseamna la tine cea ,ai buna calitate......FUJITSU ? Eu totusi zic ca-s destul de bune si Sony chiar in comparatie cu altele !
|
pune si tu o poza cu capota deschisa sa vedem cum sta un c20xe pe corsa
|
Daca discutam de car audio... PIONEER ca unitate de redare cam bate multe ;).. sony e lasat mai spre coada :D
|
chiar asa ,ne arati si noua cum arata motoru?ca suntem interesati!
daca intereseaza pe cineva am pe ce cineva care ne face farurile exact asa cum dorim,si nu numai farurile cat si stopuri lumini interioasa,exterioare...etc |
Quote:
ca idee,ce ai de la sony ? poate daca auzi si alte sisteme,in comparatie cu al tau o sa intelegi de ce a zis cineva mai sus ca sony nu mai e ce a fost... ;) bafta si hai cu motoru :D si eu sunt curios e LET ul ? |
eu cred ca e ala nou de la opel c 20 minicuna!! :)):))
|
Mie imi place cum arata mashina...poate ii pui nishte pleoape sa o faca mai agresiva;)
|
Da-mi Un Pont Daca Stii ! Nu Prea Stiu De Unde...ca La Noi In Constanta Cam Greu !
|
Uite-te la sectiunea Bazar AUTO - Oferte Extinse , sunt baieti care aduc pe comanda....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning