![]() |
Caut pisica coupe 2.0 dar merge si un 2.5
Cumpar pisica coupe 2.0 sau 2.5 [email protected]. Sa fie in stare perfecta.
|
Re: Caut pisica coupe 2.0 dar merge si un 2.5
Chiar nu gasesc la nimeni o pisica coupe?
|
Poate sa fie si neinmatriculata sa se poata circula cu masina 2-3 luni.
|
vand bmw 318 is coupe 1992 ,1800 cmc nr italia verificare 2009 tel 0740 42 14 08
|
Frate pisica coupe 2.0 24V :) chiar nu gasesc in toata Romania asta una de vanzare in stare buna?
|
Daca zic ca dau 7 mii pe o pisica coupe cu motor de 2.0 bine intretiunta sare careva?
|
Ma nu are nimeni o pisica coupe cu motor 2.0 sau 1,8is de vanzare?
|
0746307787
sau [email protected] |
Dute in Germania si ia'ti singur ...nici eu nu gasesc sa iau o pisika coupe pe scoda ...dupa ce o vand ma duc si'mi iau singur. :rockon:
|
vezi k e o pisik din Valcea, gasesti anuntu la bazar, e albastra si e SUPER BINE INTRETINUTA !! ia nr de tel de acolo si vezi dak nu a dat-o deja
|
...da ...din pacate anuntul a expirat asa ca nu mai am nici un detaliu de contact :(
|
Quote:
|
...oricum eu am luat un e46 astazi ...prima impresie ca si prim proprietar de BMW ?! ...binisor :D ...masina este slaba dar nu din cauza ca asa este ea ci din cauza ca asa am luat'o eu ...adica are motor 1.8 100 cai parca ...eu m'am urcat din 220 cai in astia 100 si parca ma depasea troleul :P ...dar tractiunea spate ma incalzeste ...e dementiala ...super.
Stie cineva daca diferentialul blocant de urs merge pe e46 ? sau daca nu cum fac ca vreau blocant URGENT :D |
in nici un caz nu mertge blocantul de pe urs.
cam greu cu blocant pe e46 |
aia din valcea e data am sunat:( oricum azi m-am hotarat e cam naspa dar asta e daca nu gasesc bmw imi iau eclipse .
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning