![]() |
Intamplari hazlii
daca are cineva vreo intamplare hazlie sa ne povesteasca si noua...sa mai inveselim atmosfera...
|
Re: Intamplari hazlii
Quote:
eram acu vreo doua seri prin bacau si mergeam si eu ca tot omul.era vreo 8:30,la primul semafor de la billa spre oras l-am cam fortat.merg cam o suta doua de metri si hop niste girofaruri in oglinda.Ce sa mai fac,trag pe dreapta si astept cu geamul deschis,imediat apare un domn'politist care in loc sa ma ieie la rost ma intreaba de unde am becurile de pozitii si alea de desupt ca vrea si el la nush ce masina ..... |
:lol: :lol: tare omu' asta...vezi..nu toti politistii sunt la fel...avem si noi vreo 2..cel cu golfu negru cu cu spinnere si cel cu dacia nova alba..mai sunt si care au o pasiune pt. tuning..
|
Quote:
|
De curiozitate cat aveai la ora..
|
Quote:
|
mai aveti intamplari hazlii?
spuneti-le,nu va fie teama...asteptam |
Quote:
|
referitor la legea cu marirea vitezei in localitate,am intrebat aseara niste gabori de pe masina cu radar daca a intrat in viguare si mi-au zis ca o sa intre in vigoare atunci cand Basescu va naviga liber prin Bucuresti
PS: observ ca politistii din Romania sunt pusi pe cetateni(cred ca nu avem ce face in priviinta asta) |
Quote:
|
Quote:
PS: nu e un indemn |
Quote:
|
Quote:
|