Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Intamplari hazlii (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/55389-intamplari-hazlii.html)

GTRs 25-10-07 09:16

Intamplari hazlii

daca are cineva vreo intamplare hazlie sa ne povesteasca si noua...sa mai inveselim atmosfera...

GTRs 25-10-07 09:21

Re: Intamplari hazlii

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1166662)
daca are cineva vreo intamplare hazlie sa ne povesteasca si noua...sa mai inveselim atmosfera...

hai ca incep eu:
eram acu vreo doua seri prin bacau si mergeam si eu ca tot omul.era vreo 8:30,la primul semafor de la billa spre oras l-am cam fortat.merg cam o suta doua de metri si hop niste girofaruri in oglinda.Ce sa mai fac,trag pe dreapta si astept cu geamul deschis,imediat apare un domn'politist care in loc sa ma ieie la rost ma intreaba de unde am becurile de pozitii si alea de desupt ca vrea si el la nush ce masina .....

Nartik 25-10-07 14:50

:lol: :lol: tare omu' asta...vezi..nu toti politistii sunt la fel...avem si noi vreo 2..cel cu golfu negru cu cu spinnere si cel cu dacia nova alba..mai sunt si care au o pasiune pt. tuning..

GTRs 25-10-07 14:51

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1167199)
:lol: :lol: tare omu' asta...vezi..nu toti politistii sunt la fel...avem si noi vreo 2..cel cu golfu negru cu cu spinnere si cel cu dacia nova alba..mai sunt si care au o pasiune pt. tuning..

norocu meu ...ca altfel...nici nu ma gandesc...m-a trecut un maaare pacat

Nartik 25-10-07 16:56

De curiozitate cat aveai la ora..

GTRs 25-10-07 17:13

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1167488)
De curiozitate cat aveai la ora..

mergeam legal 50/55 era seara+ploaie+somn....

GTRs 29-10-07 15:54

mai aveti intamplari hazlii?
spuneti-le,nu va fie teama...asteptam

GTRs 01-11-07 14:22

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1173872)
mai aveti intamplari hazlii?
spuneti-le,nu va fie teama...asteptam

puteti pune orice vi se pare amuzant.bancuri,poze.....

GTRs 01-11-07 17:55

referitor la legea cu marirea vitezei in localitate,am intrebat aseara niste gabori de pe masina cu radar daca a intrat in viguare si mi-au zis ca o sa intre in vigoare atunci cand Basescu va naviga liber prin Bucuresti
PS: observ ca politistii din Romania sunt pusi pe cetateni(cred ca nu avem ce face in priviinta asta)

buddy_lexx 01-11-07 21:42

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1178953)
referitor la legea cu marirea vitezei in localitate,am intrebat aseara niste gabori de pe masina cu radar daca a intrat in viguare si mi-au zis ca o sa intre in vigoare atunci cand Basescu va naviga liber prin Bucuresti
PM: observ ca politistii din Rom sunt pusi pe cetateni(cred ca nu avem ce face in priviinta asta)

eu cred k ar trebui sa ne punem si noi p ei...k prea si`au luat`o`n cap.. unii...

GTRs 01-11-07 21:46

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1179395)
eu cred k ar trebui sa ne punem si noi p ei...k prea si`au luat`o`n cap.. unii...

da,nu zic nu,dar trebuie sa ne rasculam cu totii ca sa nu bata la ochi...
PS: nu e un indemn

buddy_lexx 01-11-07 22:01

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1179402)
da,nu zic nu,dar trebuie sa ne rasculam cu totii ca sa nu bata la ochi...
PS: nu e un indemn

nu`i vba k`i o rascoala... faza e k ...sa`si faca datoria fara sa abuzeze de statutul lor... eu unu n`am nik cu ei... da sa`si faca corect meseria...

GTRs 01-11-07 22:07

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1179429)
nu`i vba k`i o rascoala... faza e k ...sa`si faca datoria fara sa abuzeze de statutul lor... eu unu n`am nik cu ei... da sa`si faca corect meseria...

pai nu stiu ce sa zic...sincer....astia tineri isi eu meseria in serios,aia mai in varsta sunt cam comunisti....rar mai dai peste cate unul de treaba care te intelege...asta e....pana la urma traim in Romania si suportam consecintele...scuze de off topic

Jok3r K10 05-11-07 10:23

se pot spune si bancuri:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nartik 05-11-07 14:11

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1178621)
puteti pune orice vi se pare amuzant.bancuri,poze.....

Cred ca da..

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning