![]() |
E46 - Compact '03
4 Attachment(s)
hello allz va prezint bmw meu compact,e din 2003 motor 1.8 115 cai parca. pt moment am investit banii in sunet si roti :p uitati si niste poze
|
Re: bmw compact 2003 :D
Quote:
PS cam catzi W ai ? si mai pune si tu cateva poze cu interiorul :D |
mie imi place faza:"pt moment am INVESTIT banii in sunet si roti"
|
wati..hmmm cam 1500 cred . la motor nu ii voi face modificari,daca vreau viteza ma dau cu motocicleta :D o sa mai pun poze maine :p ms pt pareri
|
Quote:
1500 de w aia sunt poate lipiti pe stickerul de pe difuzoare... ca daca " dai " cu 200-300 w reali in ele le faci paine prajita bafta ! |
pai am 8 boxe blaupunkt si subwooferu ala..numai subu are 800 wati rms! boxele au 70 bucata parca...8*70=560 deci 800+560=1360 wati :d
|
mistow masina:)subwoferu` ala face galagie pe cat de mare e?;))):P?
|
Quote:
n-o mai lua pe calcule cu nu stiu cate bucati de difuzoare si 8 * X wati ca nu are nici un sens :) nu vreau sa fiu rau .. dar p l m.. incerc sa-ti explic si eu din cate stiu :-) |
plm..ideea e ca bubuie cartieru knd dau tare sunetu :D:D:D
|
Nepoate o data nu m`ai plimbat cu "bicicleta" aia a ta:twisted: ,lasa k te prind io:x
Frumos Bmw`u,sa ai dreaq grija k nu vreau sa raman fara nepoti:???: ..Altceva ce vrei sa`i mai faci?Incearca niste angel`uri...nush cum s`ar vedea pe farurile alea...tu incearca si daca nu e bine mi le dai mie:lol: P.S.: daca nu te descurci cu volanu,ai nr meu:lol: ,oricum iti sta mai bine pe bicicleta :-P |
luni urmeaza dvd :D
|
parca nu aveai bani de dvd inca:lol: :P
|
am facut rost..31 mil costa,cu 3 ecrane mari ..cica e panasonic..luni vine,nu stiu inca ce model
|
Quote:
|
bafta masina dami te rog si mie un pm si spunemi pretzu masini ( pretzu care lai dat pe masina STOCK) orikm e tare incearca si niste faruri da sooper bn pe ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning