![]() |
I T S 2005
o reusita din pct de vedere al premiilor pt ORADEA.
|
Re: I T S 2005
deci
show on shine :locul 1 BH-O6 -GAJ interior :locul 1 BH- 03 -LGY cel mai frumos paint:locul 1 BH - 23 -CZY locul 5 BH - 66 -GAJ cel mai bun motor :locul 1 BH -04 -ARO cele mai tari jenti:locul 1 GABI -Mazda MX6 BEST CAR :WW GOLF -UNGARIA. |
fain o fos :D :lol:
|
Ce m-am enervat ca nu a fost nici o cursa :evil: , macar intre 2 amarate de dacii , inca 2 luni si i`m on the road , ce as fi facut ceva cursa :(
|
poze ceva???
|
wooooooohoooooo....super..... ;) cel putzin mie mi-a placut ;) FELICITARI ORADENILOR PT PREMII ..... FELICITARI BUCURESTENILOR DIN INSOMNIA SI MAI ALES LUI GUS(TOYOTA CELICA PORTOCALIE)\"MASINA AIA POATE :D \" SI LUI ANDREI(PEUGEOT 307 VERDE)\"TZINE-O TOT ASA PE SERPENTINE ;) \" ....si..........CONDOLEANTZE PT CALIBRA \"UIA\" SI PT GOLFUL 2 \"UAD\"
|
:)
Felicitari fratzii mei oradeni pentru premiile luate, ma bucur pt voi. Tineti-o tot asa si la mai mare... ;)
Intr-adevar as fi vrut sa vad si eu ceva curse, da pt primu show ca asta, o fost ok. Ce vorbesc, chiar SUPER!!! |
Re: :)
Quote:
in rest ma bucur ca oradea a luat fata din nou bucurestenilor. totusi vorba lor.vestul e mai evoluat. |
Mah GAJule in 12 iunie is cursele la Oradea????
:peace: :peace: RESPEKT |
;)
Da Gajule stiu de 12 :)...sper sa pot semna condica de prezenta.
|
si pozele unde sunt ?
|
Re:
Quote:
|
ceva filme nu ai alexxl ? dar aia cu motoarele unde au fost ca numa nu iam vazut tot pe ala cu bicicleta si ala cu reactorul da motoarele ???? :cry: :cry: :cry:
|
Re:
Quote:
|
a 3ia oara deja ma stresa ala cu bitza lui :evil:
si faza cu soferi din gumball o fo tzeapa :x |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning